spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

UPDATE: Pacientul zero de la Bârlad, infectat cu OMICRON, a băgat în sperieți vecinii! Aceștia nu-l lasă să deschidă fereastra

- Advertisement -
sursa foto: libertatea.ro

UPDATE: PANICĂ…Au început să apară și primele informații despre bărbatul infectat cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 din Bârlad. Acesta nu vrea sub nicio formă să stea de vorbă cu presa și vrea să rămână în anonimat. Se plânge deja de atitudinea ostilă a vecinilor, care-i transmit să nu deschidă ușa sau fereastra, ca nu cumva “virusul să iasă pe geam”. Bărbatul, de 59 de ani, se află izolat într-un apartament situat la un etaj superior într-un bloc din Bârlad. Vecinii sunt disperați că s-ar putea infecta cu această nouă tulpină, mai ales după ce au citit pe internet, că această noua mutație a virusului este atât de contagioasă, încât se ia și când se deschide ușa. Inclusiv polițiștii sunt îngroziți de această fobie. Când îl verifică, aceștia îl sună din fața blocului și îl pun să se afișeze la fereastră, nu urcă la ușa acestuia și nici nu-l lasă să deschidă geamul.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Bârladul are primul pacient infectat cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2

PREMIERĂ… E oficial, la Bârlad avem primul caz de infectatre cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2. Institutul Național de Cercetare Medico-Militară Cantacuzino confirmă prezența noii tulpini la cei doi pasageri sosiți marți seara pe aeroportul Otopeni, pe o cursă plecată din Africa de Sud. Unul dintre ei era din Bârlad și se afla în Africa de Sud la muncă. Are 59 de ani și este inginer la o companie de automobile. Acesta se află în izolare la Bârlad, separat de familie, iar starea sa de sănătate este una bună. În fiecare zi este sunat de reprezentanții DSP Vaslui, care-l  monitorizează. „Primele 2 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România. În această după-amiază, Institutul Național de Sănătate Publică a primit rezultatul primelor secvențieri efectuate la Institutul National de Cercetare Medico-Militară Cantacuzino Bucureșși care confirmă prezența noii tulpini OMICRON la doi dintre pasagerii cursei din Africa de Sud care a aterizat la București în data de 30 noiembrie 2021. Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani din județul Brașov și un bărbat în vârstă de 59 de ani din județul Vaslui. Ambele persoane, izolate la domiciliu, sunt asimptomatice. Se așteaptă rezultatul secvențierii probei recoltate de la sportivul din Baia Mare. Precizăm că persoana depistată pozitiv care a fost în cursa aeriană din Maroc este confirmată cu varianta Delta a SARS CoV-2”, informează oficialii Ministerului Sănătății.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

  1. Hai pe bune…. De ce sa le fie frica vecinilor? Pai doar Virusul Covid nu exista. De ce sa iti fie frica de el daca nu exista, eu asta nu am sa o inteleg niciodata.

    • I-auzi… a murit acasa sau a mers singur la macelarie unde a intrat pe remdesivir apoi intubat la eutanasie intensiva.

      • Du-te nene si ia-l in brate pe pacientul cu Omicron , ca sa ne demonstrezi ca nu este virusul de care mor atatia oameni ! Iar vecinii domnului , sa mearga sa se vaccineze daca le e frica , cand deschide geamul !

  2. Testul pcr este o frauda , a spus-o chiar inventatorul reactiei pcr , Kary Mullis. Totul este o escrocherie mondiala , nu exista nici un virus , doar dictatura NWO si genocidul prin injectare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.