spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Bârladul, blocat! Trafic infernal prin tot orașul, din cauza lucrărilor și a avariilor! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -
INFERNAL…Traficul prin Bârlad este paralizat în orele de vârf, din cauza lucrărilor, dar și a avariilor la diferite conducte.

BLESTEM… Pe strada Vasile Pârvan din Bârlad, exact acolo unde este traficul cel mai intens, fiind o “variantă de ocolire” pentru mașinile de mare tonaj, traficul este infernal! Nu numai pe această stradă, în general la Bârlad traficul a devenit foarte anevoios, șoferii fiind nevoiți să se înarmeze cu răbdare când pornesc prin oraș! Ca să fie tacâmul complet, pe lângă lucrările de intervenție la canalizare și la conducta de apă a orașului, se întâmplă foarte des să fie și avarii la rețeaua de apă, care trebuiesc reparate urgent și astfel se închide robinetul!

Tocmai când a venit miercuri, 29 iunie, la Bârlad, ministrul culturii Lucian Romașcanu, s-au produs două avarii la rețeaua de apă, la intersecția străzii Vasile Pârvan și strada Ioan Popescu (cea care vine dinspre Podul Pescăriei), astfel că a fost nevoie ca traficul să fie dirijat prin zona centrală, Republicii. Coada de mașini era de la Muzeul “Vasile Pârvan” până la Moara Unirii cum i se spune. Noroc că ministrul Romașcanu a venit doar pentru muzeu! Mașinile așteptau, șoferii se enervau și cereau să fie mai eficientă dirijarea… Pur și simplu, un infern! S-au ales însă cu scuzele oficiale ale primarului Dumitru Boroș! “Din cauza unor avarii survenite la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a orașului, la intersecția străzii Victor Ion Popa cu strada Ioan Popescu, în următoarele ore traficul rutier din zonă va fi deviat astfel: traficul greu, care circulă pe direcția sud spre nord, va fi dirijat spre strada Dragoș Vodă – Bulevardul Epureanu; traficul ușor, care circulă pe direcția nord spre sud nu va putea pătrunde pe strada Vasile Pârvan și va fi dirijat pe Bulevardul Republicii; traficul din cartierul Podeni (de pe străzile Alexandru Vlahuță și Alexandru Ioan Cuza) va fi dirijat spre strada Ștefan cel Mare și ulterior spre Republicii. Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat!”, sună scuzele oficiale la Primăriei Bârlad! Nu vreți să știți care a fost opinia șoferilor, pentru că nu putem să scriem la ziar înjurăturile și blestemele lansate asupra celor responsabili măcar de o dirijare mai eficientă a traficului! Pentru că doar unul sau doi polițiști de la circulație erau prin zonă. Cei de la Poliția Locală se plimbau cu caietele sub braț, iar când i-au trimis oamenii să dirijeze traficul efectiv blocat, aceștia au dat vina pe polițiștii de la circulație! E practic, erau polițiștii cu mapa, alții erau cu… sapa!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.