spot_imgspot_img
spot_img
4.9 C
Vaslui
03-dec.-2023

Bârladul, fără apă opt ore pe 3 august!

- Advertisement -

SE LUCREAZĂ… Operatorul unic de apă local – SC Aquavas SA-Sucursala Bârlad, anunță bârlădenii că, în ziua de joi, 3 august, în tot municipiul Bârlad, alimentarea cu apă va fi întreruptă în intervalul orar 08.00 – 16.00. Măsura a fost luată în vederea executării unor lucrări de conexiune la rețelele noi de apă de pe străzile Nicolae Bălcescu, intersecție cu Sublocotenent Pogonat și Siret, intersecție cu Vasile Pârvan. Eventualele reclamații și sesizări se pot face la Dispeceratul Uzinei de Apă, la numerele de telefon 0235/419.901 sau 0788.508.841.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

17 COMENTARII

 1. Cum am mai spus, Barlad, localitate rurala cu pretentii de municipiu, ai primarul pe care-l meriti ! Maine, 03.08.2023, iar nu avem apa la robinet toata ziua !

  • Cum am mai spus, sunt în Bârlad, este în Bârlad,o gașca,i șleahta, niște bocitoare, niște cărcotosi, niște nimeni în drum,care mor, crapă,se dau de ceasul morții,efectiv sunt obsedați,de un om,de Domnul Boroș, primarul care.i încurcă rău, le încurcă rău la planurile de a reveni la ciolan,la bănuțul public, atât de râvnit de gâscă,de sleahta.. Și ce face gașca, sleahta, incită, provoacă, în stil securist, în stil de gașca, bine organizată, care prin minciuni ordinare, manipulări și dezinformări ordinare,cred ca se vor mai găsi barladeni slabi de înger,care să pună botișorul la ordinariile ordinare pe care le propaga in spațiul public….. Hai marș la gunoiul politicii și administrație locale, Barladul are primar, cel mai bun primar din ultimii 33 ani.. Știu, vă roade, știu sunteți bolnavi de ură, știu, sunteți obsedați, obsedaților, știu,multe știu,dar toate la timpul lor,. .

 2. Cum am mai spus , Barlad, localitate rurala cu pretentii de municipiu, are primarul pe care-l merita ! maine,03.08.202, iar nu avem apa o zi intreaga !

  • Oraș în plină modernizarea, oraș în plină schimbarea, oraș care sub bagheta celui mai bun primar din ultimii 33, se va schimba radical, și va deveni ceea ce merită, în ciuda unor secaturi, gunoaie perisabile, care mor și crapă,de grija acestui excepțional primar..

 3. De ce de 2 ani nu se vede nimic palpabil dupa maretele contructii faronice in acest minunat oras! Sunt tare cueios sa vedem finalizarea gradinii publice dupa aproximativ 1 an si jumatate – doi ani pierduti si folositi bani publici!

  • Reabilitarea Gradinii Publice a inceput in octombrie anul trecut. Iese 1 an si jumatate cum ai zis tu doar daca numeri lunile de doua ori. Sau bei un spritz. Dupa aceea…de unde ai scos faza cu bani publici? Sunt fonduri europene, controlate la sange. Mai rasfirati, baieti.

   • Cum să știe niște secaturi urmași ai comunismului criminal, să numere, când ei toată viața au învățat,s.au specializat in gargară, minciuni, manipulări și dezinformări ordinare. Atâta știu, atâta fac, scursurilor comuniste, transformate peste noapte, în FSN,PSDR,PSD,,Ciume roșii !!!

  • Lucrările,mega schimbările care se petrec în Bârlad, sunt în termenul de execuție, și au început acum nici un an de zile, așa că nu minți tu Raduca ofticata, și obsedată de ură, că barladenii sunt cetățeni deștepți, și cu tinere de minte, și nu pun botul la mizeriile debitate de niște unii obsedați, aflați în misiune..Totul este în termen, totul prinde contur,totul s.a făcut, și se face sub administrația acestui excepțional primar, primar care a făcut și face, mai mult, mai bine, decât toți ceilalți primari, la un loc, în ultimii 33 ani…

 4. Fara apa, fara strazi, fara trotuare, praf, mizerie si noroi. Se vede ca barladul e condus de o mana de fier! Propun ca la jocurile olimpice sa introduca o proba de sapat santuri, echipa cu lucrarea din barlad ia aur lejer. Sunt buni la distrus, de reparat…ii mai trebuie gospodarului vreo 3 mandate.

  • Barladul, oraș în plină schimbare, Barladul, oraș în plină modernizarea,, dacă ceva este distrus,da, este distrusă, disperată gașca, șleahta, escrocii, obsedații plini de urât, față de acest exceptional primar, primar care a făcut și face, mai mult, mai bine, decât toți ceilalți primari, la un loc, în ultimii 33 ani..Asta ii distruge pe escrocii și prostii care pun botul la ce le spun escrocii. Barladul este pe mâini bune, niciodată, Barladul nu a cunoscut, nu a fost supus,atâtor și atâtor schimbări, modernizări absolut necesare..
   Faptele, faptele la tot pasul,de nu le mai știi numărul, vorbesc, nu gargara ieftină la care au fost supuși barlădenii de primarii OSDT,care au condus Barladul cel puțin 20 de ani, în ultimii 33 ani, și nimic,bimuct,nu au făcut.. Noroc cu niște procurori DNA, care ne au scăpat de ultima ciumă roșie, că altfel rămâneam și fără chilotei pe noi..

 5. Spun ca schimba tevile de apa dar pe Ioan Popescu in intersectie cu V.Parvan stau cu o teava de apa sparta de aproape o luna ii tot pun cepuri de lemn si coliere si astfel nu se poate continua lucrarea strazii totul e blocat.Treaba marca Aquavas.Cum sa carpesti cu 3 coliere o teava de apa pe 5 m lungime?????Pe ce cheltuiti banii europeni??

 6. Au uitat pe lângă pompieri sa mai pună o țeavă și la rugat pe boul asta sa i lese sa spargă oleacă, o panarama de lucrare și oraș dărmat, o sa fie și mai rău, luați și n weckend apa că suntem plecați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.