Bârladul, pe harta tenisului românesc! (FOTO)

Tenis

TURNEU… Prima editie a turneului de tenis de câmp “Cupa Greenfield-Biosfarm” Bârlad, competitie din circuitul Federatiei Române de Tenis, a fost organizatã de Asociatia Greenfield Tenis Club Bârlad si a adunat la start jucãtori din toatã tara, la categoriile 10, 12 si 16 ani, masculin si feminin. Competitia s-a bucurat de participarea a peste 50 de copii talentati, din Bârlad, Vaslui, Bacãu, Iasi, Bucuresti, Arges si Brãila.

Micii tenismeni bârlãdeni s-au remarcat la prima editie a “Cupei Greenfield-Biosfarm”. Sportivii legitimati la Greenfield Club Bârlad au obtinut mai multe clasãri pe podium. La categoria 12 ani, a avut loc o semifinalã bârlãdeanã, între Stefan Constantinciu si Rares Trandafir, iar Stefan Luca Constantinciu a obtinut calificarea în marea finalã. Din pãcate, din cauza unei accidentãri, Constantinciu a pierdut finala în fata lui Rares Ruginã. La categoria 16 ani (bãieti), Andrei Rãzvan a avut evolutii foarte bune si a reusit sã se claseze pe locul trei. Clubul bârlãdean a fost reprezentat de Stefan Luca Constantinciu, Rares Trandafir, Teodor Mihoci, Teodora Turcanu, Marina Munteanu, Denis Serbãnescu, Matei Turcanu si Sofia Dediu, iar Vasluiul a fost reprezentat la categoria 12 ani de micuta si talentata Ioana Popa. “Ne bucurãm cã am reusit sã punem Bârladul pe harta tenisului românesc si sã organizãm prima editie a Cupei Greenfield-Biosfarm Bârlad. Multumim sponsorilor si tututor participantilor. Urmãtorul turneu organizat la Bârlad, sub egida Federatiei Române de Tenis, va avea loc pe 10 aprilie 2021.”, a declarat antrenoarea si organizatoarea turneului, Mihaela Munteanu.
3 COMENTARII

  1. Am avut ocazia sa vad în vara, copiii doamnei antrenor Munteanu Mihaela.
    Luca Constantinciu și Razvan Andrei mi-au atras atenția. Jucători inteligenți, cu simțul jocului, diferiți ca stil de joc dar și ca vârsta.
    Constantinciu se remarca prin determinare și rever extrem de bine plasat, în timp ce Andrei vine cu explozie în joc.
    Sunt doi jucători cum rar întâlnești în zona noastră, dar care pot ajunge in vârful ierarhiei dacă se vor axa pe tenisul de performanta.

  2. De ce nu spuneti ca in finala de 12 b Constantiniciu ere condus cu 6-1 3-0 si in situatiile de genul, tatal sau mereu ii cere sa abandoneze! Nu a fost vorba de nicio accidentare iar comportamentul acesta nu doar ca va duce la 0 performante ca sportiv dar si la formarea unui individ slab ce nu isi poate asuma esecul. In tenis nu conteaza banii lui tata ci multe alte calitati…Autorul articolului de ce nu mentioneaza ca au participat si alti copii din Barlad, de la alt club!? Ca deobicei presa face articole cui plateste…

LĂSAȚI UN MESAJ