Bârladul va avea viceprimar de la USR!

Ana Maria Vintilă

S-AU DECIS… Consilierii locali ai PNL și USR-PLUS din cadrul Consiliului Local Municipal Bârlad, au luat o decizie, în ceea ce privește alegerea viceprimarului orașului. Din surse sigure am aflat că cele două partide, care sunt împreună și la guvernare, vor avea un candidat comun. Având în vedere că a fost întocmit proiectul de hotărâre pentru alegerea viceprimarului, se arată că s-a ajuns la un consens, iar candidatul comun va fi Ana Maria Vintilă, cea care a candidat la funcția de primar din partea USR-PLUS.

Urmează să vedem dacă cei 9 consilieri PNL vor vota așa cum s-a stabilit sau va mai fi vreunul dintre ei care va „rupe” rândul. Așa s-a întâmplat în mandatul trecut, când Bârladul a avut viceprimar PSD, prin „trădarea” fostului consilier local Cezar Toporaș, care și-a votat fina de cununie, pe Roxana Miron – Feraru, în detrimetrul PNL, care îl aveau candidat pe Iulian Bîca, acum senator.
6 COMENTARII

  1. Care tradare? PSD si PNL sunt impreuna la jecmanit si la furat. Membru PNL cu fina de cununie de la PSD. Si acum vine si USR-ul la ciolan. Si noi prostii ne ducem la vot pentru ei.

    • Ai dreptate! Fata asta nici sa fure nu stie, pentru ca nu are nici in clin si nici in maneca cu administratia publica! O sa stea in birou si o sa joace “Solitaire” asa cum facea Petcu junior, pe vremea cand era vice-primar. Cum sa ii cerem doamnei sa faca administratie publica daca ea taia facturi si chitante pentru produsele cumparate de nemtii de la FAG de la sclavii romani, angajati ai turcilor de la Kombassan???

LĂSAȚI UN MESAJ