Bârladul va fi gazda Bienalei „N.N.Tonitza” si a topului firmelor vasluiene! (FACSIMIL)

MULTI BANI… Consilierii bârlãdeni, unii mai vechi, altii noi, au astãzi o misiune importantã: sã aprobe programul activitãtilor cultural-artistice si bugetele estimative din luna noiembrie si nu numai. Pentru cã vine 1 Decembrie, tot acum trebuie aprobat si bugetul – destul de consistent, pentru Ziua Nationalã a României.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului şi Devizului Estimativ ale activităţilor cultural-artistice și sportive din luna noiembrie 2020

Programul activitãtilor cultural-artistice din luna noiembrie, care este supus aprobãrii CLM Bârlad, astãzi, în sedintã extraordinarã, este urmãtorul:

14 noiembrie – la Muzeul „Vasile Pârvan” se organizeazã (on – line)

Bienala internationalã de artã contemporanã „N. N. Tonitza” – Editia a IlI-a, care are prevãzut un buget de 6.000 Iei pentru premiul special, achizitie catalog expozitie, diplome, flori, materiale si servicii publicitare

17 noiembrie – Camera de Comert Industrie si Agriculturã Vaslui, care aniverseazã 30 de ani de la înfiintare, va organiza „Topul firmelor vasluiene” editia a XXVII-a. Buget previzionat – 3.000 lei, necesar pentru cheltuieli vizând mediatizarea on-line a întâlnirii anuale.

29 noiembrie Aniversarea Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad – 150 de ani. Se va organiza o expozitie aniversarã la Galeriile de Artã „N.N.Tonitza”, cu un buget previzionat de 5000 de lei, necesar pentru cheltuieli materiale cu organizarea expozitiei: achizitionarea de rame pentru tablouri, sticlã, culori si flori.

Pentru a marca Ziua Nationalã, este nevoie de 24 000 de lei din bugetul local

„În luna noiembrie este necesarã aprobarea bugetului de cheltuieli pentru Ziua Nationalã a României, dupã cum urmeazã: Achizitionarea a 40 drapele verticale pentru pavazare stradalã – buget 9.200 lei; Achizitionarea a 80 seturi drapele cu suport metalic pentru pavazare stradalã – buget 8.800 lei; Realizarea si achizitionare drapelului heraldic al municipiului Bârlad – buget 3.000 lei; Expozitia de artã plasticã „Ziua României” – buget 2 500 de lei, plus ceremonial depunere de coroane , buget prevãzut de 900 lei”, a precizat Constantin Nituc, seful Biroului de presã al Primãriei Bârlad.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ