Bârladul va fi oraș inteligent, prin donațiile oamenilor de afaceri! (FOTO)

INTERESANT… Primăria Bârlad caută persoane fizice sau juridice pentru o campanie de donare de bănci inteligente, campanie care se înscrie într-un program intitulat „Bârladul, Smart City. Turiștii și localnicii își vopr putea încărca singuri telefoanele, va exista un panou cu afuișaj electronic cu informații despre vreme, va fi wi-fi la liber, iluminat pe senzori (pentru noapte) și alertă meteo în caz de vreme rea. „În schimbul donației, Primăria municipiului Bârlad va facilita efectuarea de publicitate gratuită de către donator, pe o perioadă de 5 ani, pe 75% din suprafața panoului de afisaj, urmând ca diferența de 25% să fie utilizată de instituția noastră pentru informații de interes public”, menționează primarul Dumitru Boroș. Sunt în total 24 de bănci inteligente ce vor fi amplasate cele mai multe pe B-dul Republicii.

În cadrul Programului „Bârlad, Smart City”, Municipiul Bârlad acceptă donații de bănci inteligente, ce vor fi amplasate pe domeniul public al municipiului Bârlad, în următoarele condiții:

Amplasamentele prevăzute vor fi puse la dispoziția donatorilor de către Municipiul Bârlad; Atribuirea amplasamentelor se va efectua în ordinea înregistrării ofertelor de donații; Dacă un donator solicită mai multe amplasamente, acestea vor fi acordate în zone diferite ale orașului; Băncile inteligente vor fi realizate conform conceptului și caracteristicilor tehnice prezentate în Anexa 2; În schimbul donației, Primăria municipiului Bârlad va facilita efectuarea de publicitate gratuită de către donator, pe o perioadă de 5 ani, pe 75% din suprafața panoului de afisaj, urmând ca diferența de 25% să fie utilizată de instituția noastră pentru informații de interes public. După expirarea termenului de 5 ani, publicitatea se va putea realiza de orice agent economic, numai contracost; Lucrările de intreținere curentă a băncii inteligente pe parcursul celor 5 ani vor fi efectuate de donator; Valoarea estimată pentru o bancă inteligentă este de aproximativ 3.000 de Euro. „Așteptăm cu interes propunerile și sugestiile persoanelor interesate de acest proiect pe adresa de email: [email protected]”, a precizat primarul Dumitru Boroș.
2 COMENTARII

  1. Wi-fi… Smart city…
    Oriunde ma duc prin tara si spun ca sunt di Barlad, toti intreaba, dar absolut toti daca mai avem gropi…
    Prin asta e recunoacut orasul… gripi si strazile “de centura”, de nici in zonele rurale nu gasesti….
    Vai mama lor de asa-zisi edili….

  2. Uite pentru asta ar trebui donat chiar și de către cetățeni simpli,nu afaceri neapărat. Nu pentru vopsit oribilitate aia din Capitală unde își arată lăcomia popimea românească.

LĂSAȚI UN MESAJ