spot_img
38.5 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Barul din campusul Tudor Vladimirescu al unui fost deputat ieșean, dărâmat cu buldozerul de Universitatea Tehnică

- Advertisement -

După 12 ani de procese, barul Hello al fostului deputat Daniel Oajdea a devenit istorie. Deoarece ocupa ilegal spațiul din campusul Tudor Vladimirescu, barul a fost dărâmat.

Potrivit informațiilor apărute în presă de-a lungul timpului, barul Hello ar fi trebuit să fie o simplă tonetă în anul 2000, an în care Oajdea era un ilustru anonim, doar cu câteva funcții studențești.

În primăvara lui 2000, firma ex-parlamentarului, Concurs SRL, a încheiat cu UTI, reprezentată pe atunci de rectorul Mihai Crețu, un contract privind închirierea unui teren de 50 mp, situat la sud de căminul T2, pe str prof. dr. Grigore Alexa, pe care și-a amenajat o simplă tonetă. Ulterior, când Oajdea a intrat în politică și a apucat funcții din ce în ce mai mari, și suprafața de teren a crescut în mod simțitor. Pe 315 mp, Oajdea  și-a ridicat ulterior un ditamai barul, cu terasă din zidărie și alte acareturi, denumit Hello. Conform unui expert tehnic, barul nu ar fi respectat autorizația inițială eliberată de Primărie, de ridicare a unei construcții provizorii, și, cu de la sine putere, s-ar fi extins nepermis de mult. Cel care a cerut rezilierea contractului și demolarea restaurantului a fost Ion Giurmă, fost rector al UTI. Nu o dată, în timpul proceselor, Oajdea a spus că va cere despăgubiri două miliarde de lei dacă i se dărâmă barul…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/barul-din-campusul-tudor-vladimirescu-al-unui-fost-deputat-iesean-daramat-cu-buldozerul-de-universitatea-tehnica–364903.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.