spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

Băsescu acuză presa de informare mincinoasă: Situaţia din România e grea, nu disperată

- Advertisement -

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la postul public de radio, că 80% din mass-media transmite poporului o minciună majoră, şi anume că România ar fi într-o situaţie critică. Băsescu suţine că ţara se află în dificultate, dar că există soluţii.

„Dacă vă uitaţi, în 80% din mass-media românească se transmite un singur mesaj pentru români: suntem într-o situaţie disperată, nu avem soluţii, politicienii nu ştiu ce e de făcut, ceea ce este una din minciunile majore pe care mass-media le propagă. Repet, una din minciunile majore pe care mass-media le propagă”, a declarat preşedintele, la RRA.

Şeful statului a menţionat că, într-adevăr, ţara se află într-o situaţie mai delicată, dar că există soluţii eficiente pentru revenirea ei pe linia de plutire.

„Sigur, are şi de recuperat erori de guvernare din anii anteriori, are de corectat erori, dar o facem şi mergem înainte. Mergem înainte ştiind unde mergem”, a adăugat Băsescu.
În acelaşi timp, preşedintele a ţinut să menţioneze faptul că declaraţiile sale din Parlament nu au avut nici o legătură cu faptul că România se pregăteşte de încheierea unui nou acord cu FMI.

„Dacă discutăm în timp, noul acord cu FMI trebuie încheiat după ce terminăm actualul acord care se încheie în aprilie 2011, deci nu are nicio relevanţă din acest punct de vedere momentul în care eu am venit în Parlament. Motivul pentru care am decis să merg în Parlament a fost legat şi de atmosfera creată”, a spus şeful statului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.