25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Bătaie ca în filme în centrul Iașului! Doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați. Oamenii legii îi caută pe făptași

În cursul nopţii de vineri spre sâmbăta, în centrul Iașului a fost o bătaie în toată regula. Doi bărbaţi s-au înjunghiat reciproc. Aceștia au ajuns la spital, iar oamenii legii au întocmit dosar penal pentru a stabili ce s-a întâmplat. Urmează a se stabili ce s-a întâmplat, dar, deocamdată, se face anchetă pentru tentativa de omor, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

UPDATE: Apar noi informații de la bătaia din centrul Iașului. Oamenii legii avansează un scenariu incredibil. Conform sursei citate, în conflict au fost implicate 5 persoane, trei atacatori și două victime. Cei trei ar fi sărit pe cei doi bărbați pe care i-au și înjunhiat.

UPDATE: Conform informațiilor de ultimă oră se pare că mai există o a treia persoană implicată în scandal. Ba mai mult, polițiștii il caută pe individ pentru că, potrivit unor martori, el este cel care i-a înjunghiat pe cei doi tineri. Nu se cunosc mai multe informații, momentan.

UPDATE: Unul dintre cei răniți a fost găsit la câțiva zeci de metri distanță de locul în care a izbucnit scandalul. Iubita acestuia a sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și mai multe echipaje medicale.

Una dintre persoane a intrat deja în sala de operații, iar a doua se află la UPU…https://www.bzi.ro/bataie-ca-in-filme-in-centrul-iasului-doi-barbati-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-s-au-injunghiat-exclusiv-4469058?utm_source=website&utm_medium=breaking

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here