-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Bătaie ca-n codru pe o stradă dintr-un oraș de munte. Scandalul s-a lăsat cu reținerea unor persoane din grupări rivale

- Advertisement -

Nouă membri ai unor familii rivale din Târgu Neamț, care s-au bătut, vineri, pe o stradă din oraș, au fost reţinuţi de Poliție. Nu este prima dată când „dușmanii” se încaieră în stradă, cel mai violent conflict în care au fost implicate 50 de persoane având loc în urmă cu aproape cinci ani.

Vineri, 20 ianuarie 2023, forţele de ordine au fost solicitate să intervină pentru aplanarea unui scandal cu bâte și alte obiecte contondente, folosite de membrii a două familii care se dușmănesc de mai multă vreme. Echipele de intervenție au aplanat conflictul și i-au identificat pe cei care s-au implicat în ostilităţi, ducându-i apoi la Poliție pentru audieri.

Polițiștii au stabilit, în urma cercetărilor, că scandalul a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi care exista între două familii din Târgu Neamț și care s-au luat la bătaie, în plină stradă, cu bâte și alte obiecte contondente, distrugând și mai multe bunuri ale unei firme…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/bataie-ca-n-codru-pe-o-strada-dintr-un-oras-de-2236268.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.