21.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Bãtaie ca-n vestul sãlbatic la Clubul Obsession!

RELOADED… Cum s-a ridicat starea de alertã, cum am intrat în normalitate! “Bombarderii” au stat vreo doi ani cuminti, pentru cã nu aveau unde sã se batã, cluburile fiind ori închise, ori cu numãr limitat de consumatori, cu distantã, mascã si tot tacâmul, faptul cã nu rãmânea deschis niciun club, dupã orele 22.00. La Bârlad a început normalitatea, fiind înregistratã prima bãtaie mai serioasã, de doi ani încoace!

Duminicã, 20 martie, la ora 2.00, a sunat “alarma” la Politie: bãtaie la Italianul! Adicã la Clubul de noapte Obsession din plin centru al Bârladului. Unde s-a înregistrat si prima “anomalie” din bãtaia cu pricina: un bãrbat tinea în mânã un cutit, fãrã a face vreo figurã cu el, iar un agent de pazã l-a imobilizat si deposedat de cutitul cu pricina. Si nu numai deposedat, ci si “mãruntit” serios cu pumnii si picioarele, dupã cum spune el, asa încât omul cu cutitul a ajuns la spital unde a stat trei zile, cu “policontuzii, traumatism cranio cerebral prin agresiune si celulitã coapsã dr. cu hematom”, potrivit medicului Oana Balbuzan, purtãtor de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Politia face cercetãri, “agresorul” cu cutitul fiind cercetat alãturi de cei care l-au bãtut!

“La data de 20 martie 2022, ora 02.00, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizatã telefonic, de cãtre un agent de pazã al unui club situat pe str. Republicii, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul cã, în cursul aceleiasi nopti, un bãrbat aflat în incinta clubului tinea în mânã un cutit de mari dimensiuni, motiv pentru care a fost imobilizat, deposedat de cutit si scos din club. Prezumtivul autor, un bãrbat de 34 de ani, din municipiul Bârlad, a fost preluat de cãtre politistii Politiei Municipiului Bârlad si condus la sediul politiei pentru stabilirea situatiei de fapt si dispunerea mãsurilor legale. Totodatã, în club, a fost depistat un cutit, care a fost ridicat în vederea cercetãrii. Întrucât bãrbatul de 34 de ani prezenta leziuni, ca urmare a unei agresiuni, a fost solicitatã o ambulantã care l-a transportat pe bãrbat la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea acordãrii de îngrijiri medicale, bãrbatul în vârstã de 34 de ani sesizând ulterior cã i-au fost sustrase mai multe bunuri. În cauzã, a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “portul sau folosirea fãrã drept de obiecte periculoase”, “lovirea sau alte violente” si “furt”.”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui. Politistii efectueazã în continuare cercetãri, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si împrejurãrilor în care au fost comise faptele sesizate, identificarea persoanelor participante si dispunerea mãsurilor legale.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here