-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Bătaie cu bâtele, în Iași! Patru indivizi au făcut curse pe șosea pentru a prinde un bărbat!

- Advertisement -

Dănuț Mihai Dărîngă a fost adus în fața magistraților de la Judecătoria Iași și pedepsit pentru că a dat dovadă de comportament agresiv extrem, după o bătaie cu bâtele. Acesta și alți trei bărbați au urmărit-o cu mașina pe victimă. Judecătorii l-au trimis pe individ la închisoare, pentru lovire sau alte violențe și distrugere, el fiind condamnat și în trecut.

Un ieșean, Dănuț Mihai Dărîngă, a fost condamnat recent la 3 ani de închisoare, pentru lovire sau alte violențe și distrugere, după ce i-a provocat unei persoane suferințe fizice printr-o bătaie cu bâtele. Bărbatul a fost ajutat de 3 indivizi să blocheze drumul pe care se deplasa victima și să îi aplice lovituri pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Persoana vătămată a intrat cu mașina în șanț, moment în care bărbații s-au dat jos din vehicule, înarmați cu pari din lemn și au lovit atât persoana, cât și autoturismul acesteia, provocând pagube…https://www.bzi.ro/bataie-cu-batele-in-iasi-patru-indivizi-au-facut-curse-pe-sosea-pentru-a-prinde-un-barbat-4432749?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.