8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Bătaie cu pumni și scânduri între trei bărbați din Rebricea

- Advertisement -
VIOLENȚE… Scandalul a izbucnit pe fondul unui conflic spontan, iar bărbatul de 39 de ani, împreună cu fiul său de 18 ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și cu o scândură, bărbatului de 27 de ani, dar și unei femei care a intervenit pentru a calma spiritele.

CONFLICT… Doi bărbați din Rateșu Cuzei, Rebricea, au fost reținuți de polițiști după ce au bătut cu pumnii și cu scândurile, un bărbat dar și o femeie care a intervenit în conflict. Aceștia sunt tată și fiu, au 39 ani, respectiv 18 ani și sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi bărbați urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. „Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Vaslui.

Altercația a avut loc pe 3 iulie 2022, în jurul orei 22.40. Potrivit polițiștilor negreșteni, persoana vătămată este un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Rateșu Cuzei. „Acesta se afla împreună cu un bărbat de 39 de ani și cu cei trei copii ai acestuia, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, pe drumul public, în proximitatea unui spațiu comercial. La un moment dat, pe fondul unor neîntelegeri, între persoanele sus menționate a izbucnit un conflic spontan, iar bărbatul de 39 de ani, împreună cu fiul său de 18 ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și cu un obiect contondent (scândură), bărbatului de 27 de ani. Pentru aplanarea conflictului au intervenit două femei, în vârstă de 32, respectiv 31 de ani, moment în care, femeia de 31 de ani ar fi fost lovită cu pumnul, dar și cu un obiect contondent (scândură) la nivelul feței de către bărbatul în vârstă de 39 de ani. Ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbații în vârstă de 39, respectiv 18 ani, s-a luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.