Bătaie cu români în aeroportul din Luton. Pasagerii au fugit speriaţi în toate părţile VIDEO

Scandalul a pornit de la doi bărbaţi care au început să îşi împartă pumni şi picioare, iar în câteva secunde totul s-a transformat într-o încăierare generală.

Bătaie cu români în aeroportul din Luton, Marea Britanie. Totul a pornit de la doi bărbaţi care au început să îşi împartă pumni şi picioare în sala de aşteptare, iar în câteva secunde totul s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost implicate zeci de persoane.

Deocamdată nu este cunoscut motivul pentru care cei doi s-au luat la bătaie.

Pasagerii priveau speriaţi cum românii îşi împărţeau pumni şi picioare. Scandalul a fost surprins în imagini de un alt pasager român, care a postat filmarea pe internet.

„În Germania erau pe burtă toți cu pistolul la cap. Acolo nu se tolerează așa ceva mai ales în aeroport”, a comentat un internaut.

„Sălbatici, primitivi, ne-au făcut de râs”, a fost unul dintre comentariile publicate de cei care au văzut imaginile pe rețelele de socializare.

https://www.romaniatv.net/bataie-cu-romani-in-aeroportul-din-luton-pasagerii-au-fugit-speriati-in-toate-partile-video_5486723.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ