spot_imgspot_img
3.9 C
Vaslui
04-mart.-2024

Bătaie cu sticle în cap și cioburi înfipte în gât într-un bar din Vaslui

- Advertisement -
BĂTAIE… Adevărate lupte de stradă s-au dat în fața barului situat pe strada Andrei Mureșan din municipiul Vaslui

SCANDAL… Mărul discordiei a fost un telefon mobil pus la încărcat și care a ajuns, din greșeală, în buzunarul altcuiva. A urmat o încăierare, în fața unui bar de pe strada Andrei Mureșan din municipiul Vaslui, în urma căreia două persoane au ajuns la spital. Martorii povestesc că unul dintre combatanți a fost lovit cu o sticlă în zona capului și aceasta s-ar fi spart. Cel care a lovit nu a renunțat la acțiunile sale, astfel că a lovit, din nou, de data aceasta doar cu ciobul rămas, în gâtul unui alt adversar. Cele două victime au ajuns la spital, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Scandal de proporții, duminică seara, într-un bar situat pe strada Andrei Mureșan din municipiul Vaslui, în urma căruia două persoane au ajuns la spital. Conform martorilor, totul a pornit de la un telefon mobil pus la încărcat și care a dispărut în buzunarul unuia dintre clienți. Se pare că cel care a luat telefonul cu pricina nu a vrut să-l fure. Doar că și telefonul lui era pus, în apropiere, tot la încărcat și, din greșeală, nu l-a luat pe cel care trebuie. «În bar, la acea oră, erau două persoane la o masă și alte trei la altă masă. La încărcat erau două telefoane și unul dintre ei s-a ridicat, a luat unul dintre telefopane și l-a băgat în buzunar fără să verifice dacă l-a luat pe cel care trebuie. La un moment dat, de la cealaltă masă, s-a ridicat un bărbat, a mers spre locul în care erau puse telefoanele în priză și a constatat că îi lipsește telefonul. L-a apelat, de pe aparatul unuia dintre amicii cu care era la masă și l-a auzit sunând în buzunarul celui care-l luase mai devreme. Apoi au început să se jignească și unul dintre ei a sărit la bătaie numai că nu i-a reușit încercarea”, povestesc martorii. După acest episod părea că totul se va liniști, dar nu a fost așa. Unul dintre cei implicați în scandal, un bărbat de 33 de ani, s-a întors în bar și a început, din nou, scandalul .”A intrat în bar, a pus mâna pe o sticlă și l-a lovit pe unul dintre adversarii lui în cap. Cred că sticla s-a spart pentru că pe celălalt l-a lovit cu ciobul rămas în zona gâtului. Din fericire, rana acestuia nu i-a pus viața în pericol, dar a fost luat de ambulanță și transportat la spital”, mai spun martorii. Pe fir au intrat și polițiștii vasluieni, solicitați să intervină pentru a aplana conflictul. În urma cercetărilor efectuate au stabilit că victimele, doi bărbați, unul de 49 de ani și celălalt de 51 de ani, au fost atacați cu o stilcă de cel de 33 de ani. În urma conflictului, doar cel de 51 de ani a ajuns la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Baruri de genul strica mereu imaginea zonei. Vad ca acolo se fac si facturi la legume, cartofi si alte leguminoase.
    Cred ca sa mearga cu „fructele” din aparate.

  2. Al cui dracu este cacatul ala de bar? Vad de multe ori niste cugurve( chiar si de etnie voma-roma) care stau ca nesimtitele în drum pe scaune si fumează…Este de munca, puneti mana si muncit nu stati picior peste picior si cu țigară în bot.Aa am uitat sa scriu ca acolo sunt si ” pacanele” si pariuri…dupa cum se vede in poza.Ce dracu sa cauti în cacaturile astea de locuri cand ai…50 de ani? Trebuie sa nu ai minte deloc, sau sa fii dependent /bolnav de pacanele si pariuri ( am auzit ca-i boala…serioasa….vor bani fara munca…nici daca muncești nu primesti bani…dapoi sa mai joci la pacanele.prosti , da… multi.

    • Vezi ca te bate limba romana de la atatea frustrari. Vasluieni prosti…asa v-a interesat tot timpu de vecinu de langa in loc sa va vedeti de gradina voastra. Te doare pe tine capu al cui e baru si cine se duce la pacanele ? Ia si iti vezi de viata ta ca e mai frumos. Sa vezi ce frumos e cand iti vezi de treaba ta, iti mai ramane si timp liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.