Bãtaie de joc marca Telekom, la Albesti

INCREDIBIL..De mai bine de trei sãptãmâni, mare parte a abonatilor Telekom au rãmas fãrã ton la telefon. Vântul a doborât doi stâlpi de sustinere si au rupt firele, care asigurã conexiunea pentru telefoanele fixe ale companiei. Chiar dacã au semnalat defectiunea cãtre responsabilii firmei de telefonie, pânã acum, nimeni nu a venit la fata locului mãcar sã vadã despre ce este vorba. Oamenii sunt revoltati si spun cã nu este prima datã când se întâmplã asa ceva. În urmã cu mai bine de un an, o defectiune asemãnãtoare i-au lãsat fãrã telefon mai bine de trei luni.

Se pare cã unele societãti de telefonie fixã uitã sau trateazã cu indiferentã sesizãrile clientilor atunci când este vorba de defectiuni. Un astfel de caz se întâmplã în comuna Albesti, satul Corni, acolo unde doi stâlpi rupti de vânt au lãsat fãrã ton la telefon o mare parte a abonatilor. Oamenii au sesizat defectiunea, dar nici dupã mai bine de trei sãpãmâni, nimeni nu a luat nicio mãsurã. “Am sunat la un numãr pentru a sesiza defectiunea, dar degeaba. O domnisoarã a înregistrat sesizarea si mi-a spus si numãrul de înregistrare. Au trecut trei sãptãmâni de atunci, dar nimic nu s-a întâmplat. Nu a venit nimnei la fata locului mãcar sã vadã despre ce este vorba. Au comunicat doar cã vor ajusta abonamentul, dar nu au uitat sã emitã factura. Nu este prima datã când se întâmplã asa la noi în sat. În urmã cu mai bine de un an s-a întâmplat la fel, sã se rupã stâlpi, dar nu de amploarea de acum. Atunci am stat fãrã telefon o lungã perioadã de timp. Dacã atunci a fost asa, de data aceasta cred cã vom prinde anul pânã sã remedieze defectiunea. Si telefonul fix este necesar aici pentru cã telefoanele mobile nu prea au semnal si, dacã trebuie sã suni o ambulantã sau pompierii, nu prea ai cum. Asa cã nu ne rãmâne decât sã cãutãm alternative pentru telefoanele fixe la firme care stiu sã-si respecte clientii. Noi am dat firele cãzute pe jos la o parte de pe sosea, am încercat sã le acorãm sã nu se rupã si alti stâlpi. Ei nu au fãcut nimic”, spun oamenii din Corni. Din pãcate, situatia din comuna Albesti nu este singularã. În comuna Vinderei, stâlpii de telefonie fixã rupti de vânt au blocat un drum comunal.
2 COMENTARII

  1. Nu sunt rupti de vand,sunt rupti din cauza dobitocilor care trec cu masini de mare tonaj si târâie dupa ei sute de metri pe sfalt stâlpii cu tot cu firele dupa ei🤬

LĂSAȚI UN MESAJ