8.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Bătaie generală la un ștrand din Berlin: 250 de oameni au sărit la bataie din cauza unor copii cu pistoale cu apă

- Advertisement -

Situație tensionată la un ștrand din Berlin, la o săptămână după ce un eveniment similar a avut loc la marginea capitalei, în localitatea Steglitz, informează publicația Berliner Zeitung.

Potrivit poliției germane, până la 250 de oameni au fost implicați în bătaia care a avut loc la ștrandul Sommerbad din Neukölln. La baza conflictului a fost o dispută legată de pistoale cu apă. O tânără de 21 de ani și prietenele ei au fost stropite cu pistoale de apă de mai mulți copii. A urmat o ceartă între cele două părți, iar la un moment dat un bărbat de 35-40 de ani a intervenit.

Acesta ar fi luat un pistol cu apă și ar fi stropit-o pe tânara de 21 de ani în față. Femeia l-a scuipat, iar el a lovit-o în față cu jucăria, spune poliția germană.
Tânara a suferit o fractură de piramidă nazală și sângera profund, iar angajații ștrandului au intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Suspectul a părăsit zona.

În timpul derulării faptelor de mai sus, „din motive care nu au fost încă clarificate, au izbucnit brusc revolte, iar angajații ștrandului au fost hărțuiți de până la 250 de vizitatori ai ștrandului”…https://www.digi24.ro/stiri/externe/bataie-generala-un-strand-din-berlin-250-de-oameni-au-sarit-la-bataie-din-cauza-unor-copii-cu-pistoale-cu-apa-1991901

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.