spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Bãtaie groaznicã la Negresti: scandalagiii numai nu si-au scos ochii

- Advertisement -

RECALCITRANTE… Sase persoane din Negresti, cu vârste cuprinse între 19 si 44 de ani, au fost retinute de cãtre politistii Sectiei 6 Politie Ruralã Negresti si Politiei Orasului Negresti, fiind bãnuite de sãvârsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea linistii si ordinii publice si amenintare. Acestea s-au bãtut timp de douã zile, pe fondul consumului de alcool, iar oamenii legii au dispus retinerea lor pentru 24 de ore pentru a se mai „rãcori”.

Mai exact, politistii vasluienu au reusit sã probeze activitatea infractionalã a celor sase persoane, patru bãrbati si douã femei, care au fost implicate în altercatiile produse în zilele de 19 si 20 mai 2024, în orasul Negresti. În urma cercetãrilor efectuate s-a stabilit cã în seara de 19 mai 2024, la ora 23.40, pe fondul consumului de alcool si al unei stãri conflictuale anterioare, persoanele cercetate s-ar fi lovit reciproc cu pumnii si picioarele si si-ar fi adresat amenintãri. „Ulterior, a doua zi, la data de 20 mai a.c., ora 18.41, în urma unei alte altercatii produse între trei femei, cu vârste cuprinse între 19 si 29 de ani, din Negresti, a rezultat vãtãmarea corporalã a femeii de 29 de ani, care a fost transportatã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, petru evaluarea stãrii de sãnãtate si acordarea de îngrijiri medicale. Conform raportului preliminar de expertizã emis de medicii legisti, în urma agresiunii, persoana vãtãmatã ar fi suferit leziuni ce necesitã 1-2 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 21 mai 2024, ca urmare a administrãrii probatoriului, politistii din Negresti au luat fatã de trei dintre persoanele cercetate mãsura retinerii, pe o perioadã de 24 de ore, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea linistii si ordinii publice si amenintare. La data de 22 mai a.c., politistii au luat fatã de alte trei persoane cercetate mãsura retinerii, pe o perioadã de 24 de ore, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare si tulburarea linistii si ordinii publice, toate acestea fiind prezentate Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, în vederea dispunerii unei mãsuri preventive”, a declarat Oana Sopu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti din Negresti, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a tuturor persoanelor implicate, gradul acestora de implicare si dispunerea mãsurilor legale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Motiv politic???…cine a fost sponsorul cu bautura? Nu pateste nimeni nimic….vie mediatorul…tatucu tiganilor si…. o dai a pace pe citeva milioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.