24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Bătaie între mai mulți elevi în Iași! Agresorii au lovit-o fără milă

Incident grav în localitatea Zbereni, din comuna ieșeană Cotnari, unde mai mulți elevi de clasa a VI-a și a VII-a au lovit, în mod repetat, cu palmele și picioarele, o colegă de școală. Imaginile au ajuns la polițiștii din cadrul Poliției Rurale Hârlău care s-au sesizat din oficiu şi au demarat o anchetă. Agresorii, o fată și un băiat, o lovesc fără milă pe minoră. Nu se cunosc cu exactitate cauzele de la care a apărut incidentul.

Nu este singurul incident de acest fel din județul Iași. Vă aducem aminte faptul că în urmă un an, la Liceul Agricol din Miroslava, doi elevi au fost bătuţi de un altul din cauza geloziei.

Două eleve s-au bătut în județul Iași

Incidentul în care două eleve se bat s-a produs pe raza localității Hârlău, din judeţul Iași. Pe un câmp sunt strânși mai mulți minori care se amuză de faptul că agresoarea o lovește fără milă pe victimă. Filmarea a circulat pe rețelele de socializare, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest sens. Conform comunicatului emis de autorități, se efectuează verificări pentru a stabili starea de fapt…https://www.bzi.ro/bataie-intre-doua-eleve-minore-in-iasi-si-au-impartit-pumni-si-picioare-foto-video-exclusiv-4460878?utm_source=website&utm_medium=breaking

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here