1.4 C
Vaslui
05-dec.-2022

Bãtaie între soferi, în trafic, cu bâte si pumni! | VIDEO

- Advertisement -

Fiecare cu cocalarii lui

CU REPETITIE… Incidentul din capitalã, din urmã cu câteva zile, când vatmanul unui tramvai s-a sicant cu soferul unui BMW, pare a fi o joacã de copii pe lângã ce se întâmplã pe strãzile din municipiul Vaslui. La sfârsitul anului trecut, soferul unui autobuz apartinând Transurb s-a bãtut parte în parte cu conducãtorul unui autoturism. Cei doi si-au împãrtit pumni si picioare, scenele fiind de o duritate iesitã din comun. La un moment dat, soferul de pe autobuz s-a folosit si de o bâtã pentru a se apãra. Minute bune, traficul din intersectie a fost blocat, în timp ce ceilalti participanti la trafic se uitau siderati la ce se întâmplã în fata lor. Incidentul, surprins de camerele video ale primãriei, a ajuns în atentia politistilor vasluieni care au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violente.

În ultimele zile, populatia României a fost împãrtitã în douã în urma incidentului din Bucuresti, în care un sofer si un vatman s-au sicanat în trafic. Evenimentul rutier a devenit cunoscut dupã ce pe retelele de socializare a apãrut un filmulet cu ceea ce s-a întâmplat. La un semafor, vatmanul împinge autoturismul cîtiva metri, soferul dã sã opreascã tot pe linii, dar îsi dã seama cã vatmanul nu se va opri. Trage pe dreapta, coboarã, se aude cum loveste tramvaiul si are un schimb de replici cu vatmanul. În urma evenimentului rutier, soferul autoturismului a rãmas fãrã permisul de conducere pentru o perioadã de 30 de zile si a fost amendat cu 2.230 lei, în timp ce vatmanul va fi cercetat disciplinar, putându-se ajunge chiar la desfacerea contractului de muncã.

La Vaslui s-a lãsat cu bãtaie

Un incident asemãnãtor cu cel din Bucuresti a avut loc, zilele trecute, în intersectia de lângã ICIL, la iesirea din municipiul Vaslui spre Bârlad. Autorii, un sofer al unui autobuz apartinând societãtii Transurb si soferul unui autoturism, s-au sicanat câteva sute de metri în trafic. Dacã în Capitalã cei doi protagonisti s-au limitat doar la a-si arunca câteva înjurãturi unul altuia, la Vaslui s-a mers mai departe, ajungându-se la o bãtaie în toatã regula.

Sicanele au început din autogara Transurb

Toate neîntelegerile au pornit, spune Cosmin S. soferul autoturismului implicat în incident, din autogara Transurb, când soferul autobuzului a iesit în drumul principal fãrã sã se asigure si fãrã sã semnalizeze. „A plecat din statie fãrã sã semnalizeze si fãrã sã se asigure, motiv pentru care eram sã intru în el. Pentru a evita impactul, am intrat pe contrasens. Norocul meu a fost cã din sens opus nu venea nicio masinã. Este adevãrat, legea spune cã soferul de autobuz are prioritate când iese din alveolã, dar el trebuie sã se asigure, sã nu punã circulatia în pericol”, ne-a declarat soferul autoturismului. Cosmin este arãtat cu degetul însã de pasagerii din autobuz, care au afirmat cã din autogarã si pânã la sensul giratoriu de lângã ICIL acesta a mers în zig-zag si a frânat de mai multe ori în fata autobuzului. „Am luat autobuzul spre Moara Grecilor, din statia Transurb. Era ora 14:00. N-am mers 10 metri din statie si în fatã ni s-a pus un autoturism. Soferul de pe masina respectivã mergea în zig-zag si din când în când frâna, obligând si soferul autobuzului sã facã la fel. Aproape de statia de pe Ana Ipãtescu, soferul a coborât din masinã si a început sã gesticuleze. Era un tânãr de 20 si ceva de ani. Zbiera, fãcea semne obscene. Soferul de pe autobuz a coborât la el si imediat a început bãtaia. Pustiul ãla a început sã-l loveascã cu pumnii, cu picioarele. Asa bãtaie eu n-am mai vãzut pânã acum. L-a lovit de mai multe ori desi soferul autobuzului are pãr alb, îi putea fi tatã” ne-a spus un pasager. În ajutorul bãrbatului a sãrit soferul unui alt autobuz care se afla mai în spate. Cei doi angajati ai Transurb s-au folosit inclusiv de o bâtã pentru a-si potoli adversarul, întreaga scenã petrecându-se sub ochii a zeci de participanti la trafic. „Eu n-am avut nicio clipã intentia de a lovi pe cineva. Recunosc cã l-am lovit si eu, dar abia dupã ce el a lovit primul. La mine a fost un fel de autoapãrare. S-a dus în autobuz si si-a luat o bâtã, iar la scurt timp a mai apãrut un sofer de autobuz care si ãla m-a lovit. Autobuzele alea sunt botite pe toate pãrtile, vã întrebati din ce cauzã? De ce a încercat soferul autobuzului sã mã depãseascã prin dreapta, în sensul giratoriu, intrând în fata mea si obligându-mã sã mã urc pe scuar? Dacã nu eram atent o secundã intram în el si legea era de partea lui. Acesti soferi de pe autobuze sunt mereu nervosi, mereu au ceva de reprosat”, ne-a mai declarat Cosmin S., soferul de pe autoturismul implicat în incident. În acest caz politistii vasluieni au întocmit dosar penal pentru sãvârsirea infractiunii de loviri sau alte violente.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.