3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Bătaie pe combustibil într-o benzinărie din Marea Britanie

Criza de combustibil din Marea Britanie încinge spiritele în stațiile de alimentare. Disperați să-și facă plinul și chiar rezerve, oamenii ajung să se ia la bătaie. Cozile cu sute de mașini care așteaptă să intre în benzinării se întind pe distanțe de mai mulți kilometri. În acest timp, guvernul britanic spune că situația începe să se îmbunătățească, în timp ce caută cu disperare să aducă șoferi străini care să transporte combustibilul. Autoritățile din Regat au pus armata în stand-by, care se pregătește să se ocupe de transportul benzinei în staţiile de alimentare. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Ministrul Transporturilor din Marea Britanie, Grant Shapps, a făcut marţi un apel către automobilişti să se abţină să îşi umple cu combustibil vechile sticle de apă, după ce achiziţiile de panică au provocat lungi cozi la benzinării în ultimele zile, informează Reuters.

„Începem să vedem primele semne de stabilizare, care nu se reflectă deocamdată asupra cozilor”, a declarat Grant Shapps adăugând că rezervoarele multor benzinării au fost reaprovizionate cu carburanţi. „Cu cât mai rapid vom reveni la vechile noastre obiceiuri normale, cu atât mai rapid va fi rezolvată situaţia şi rog publicul să facă acest lucrul. În special, vă rog să nu mai veniţi cu sticle de apă la benzinării, este periculos şi nu ajută”, a subliniat Grant Shapps.

Autorităţile britanice îi roagă pe șoferi să nu mai cumpere carburanţi la pet

În mai multe oraşe importante din Marea Britanie se pot vedea cozi lungi de automobile la benzinării, în timp ce câteva zeci de benzinării au fost închise din cauza lipsei de combustibili.

Grant Shapps a precizat că actuala criză de aprovizionare cu combustibili este cauzată de pandemia de COVID care a oprit procedurile de examinare pentru cei care doreau să obţină un permis de conducere de camion. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/video-bataie-pe-combustibil-intr-o-benzinarie-din-marea-britanie-1683939

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here