Bătăuşi căutaţi de poliţie

Trei tineri care au bătut un pietrean şi i-au distrus telefonul mobil, sînt căutaţi de oamenii legii de aproape trei luni. Pentru că anchetatorii nu au reuşit să-i identifice, dar au capturi cu imagini surprinse de camerele de supraveghere, cer ajutorul populaţiei pentru identificarea tinerilor.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Piatra Neamţ solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea a trei persoane de sex masculin, în vederea soluţionării unui dosar întocmit pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere“, conform unui comunicat al Poliţiei Neamţ. Agresorii au fost surprinşi de camerele amplasate în exteriorul unor societăţi comerciale.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat faptul că, la data de 28 decembrie 2020, în jurul orei 22:30 – 22:40, în timp ce se aflau pe o stradă din Piatra Neamţ, aceştia ar fi agresat fizic persoana vătămată şi i-ar fi distrus telefonul mobil. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea persoanelor din imagini este rugat să anunţe Poliţia municipiului Piatra Neamţ, la telefon 0233/211.113 sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. …https://monitorulneamt.ro/batausi-cautati-de-politie/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ