1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

Bãtãusii din Albesti, mandate de arestare pentru 30 de zile!

- Advertisement -

DECIZIE…Magistratii Judecãtoriei Bârlad au decis plasarea în arest preventiv, pentru 30 de zile, a scandalagiilor din Albesti care au semãnat panicã la Idrici. Astfel, instanta a emis mandate de arestare pentru Rãzvan si Laurentiu Bolat, dar si pe numele unchiului lor, Ionut Cãtãlin Moruz. Decizia nu este definitivã si poate fi atacatã în termen de 48 de ore de la comunicare. De asemenea, cel de-al patrulea bãtãus retinut de politisti este cercetat în stare de libertate. Bãtãusii au ajuns în atentia politistilor dupã un scandal provocat în a doua zi de Pasti. Fratii Bolat, împreunã cu unchiul lor, au semãnat teroarea. Au venit cu douã masini din Albesti, comunã alãturatã si au pornit un scandal de toatã pomina. Mai mult, pânã la aparitia primelor informatii în presã, scandalagiii se lãudau cu isprãvile lor pe retelele de socializare si postau «live».

Bãtãusii din Albesti care au semãnat teroarea în localitatea Idrici, comuna Rosiesti, s-au crezut deasupra legii, dar li s-a înfundat. Retinuti, în urmã cu douã zile, pentru 24 de ore, acestia au ajuns, a doua zi, si în fata unui magistrat de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Vaslui. La finalul sedintei de judecatã, instanta a emis mandate de arestare pentru doi dintre fratii Bolat, Rãzvan si Laurentiu Gabriel. De asemenea, mandat de arestare a primit si unchiul acestora, Ionut Cãtãlin Moruz. Ceilalti implicati în scandal sunt cercetati în stare de libertate. Cazul incredibil a avut loc în localitatea Idrici, comuna Rosiesti, în a doua zi de Pasti, acolo unde un grup de patru frati, împreunã cu unchiul lor, au semãnat teroarea. Cei cinci au venit cu douã masini din Albesti, comunã alãturatã, si au pornit un scandal de toatã pomina. Mai mult, pânã la aparitia primelor informatii în presã, scandalagiii se lãudau cu isprãvile lor pe retelele de socializare si postau «live». Dupã primele informatii apãrute, au dispãrut înregistrãrile de pe paginile lor de socializare. De retinut este si faptul cã, în urma scandalului, douã persoane, un bãrbat de 26 de ani si altul de 35 de ani, au ajuns la spital. Scenele petrecute în a doua zi de Paste, în Idrici, par desprinse dintr-un film. Veniti de la Albesti cu chef de scandal, cei cinci au încercat sã intre peste un bãrbat în casã, dar nu au reusit. Tipetele sotiei acestuia au scos la porti vecinii, asa cã gasca de bãtãusi a plecat la un magazin din sat. Acolo au întâlnit un alt bãrbat de 35 de ani. Si-au adus aminte cã, în urmã cu ceva timp, au existat niste discutii între familia lor si cea a bãrbatului, astfel cã l-au luat la bãtaie si i-au spart, în cap, mai multe sticle goale. Nu s-au multumit cu atât, asa cã au mers peste o altã familie, pe care o terorizau de mai multã vreme. Pentru a scãpa de furia lor, unul dintre bãrbatii familiei s-a ascuns sub pat. În schimb, fratele acestuia a cãzut victimã si a fost tãiat cu cutitul în zona fetei. Mai mult, cel care a scãpat de furia bãtãusilor spune cã el si familia lui este terorizatã de acesti indivizi de mai bine patru ani si cã au fost bãtuti în repetate rânduri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. O GLUMA BUNA! Am fost si eu victima unui atac, in 2009, iar agresorii nu au fost pedepsiti nici pina azi. De cind e nenorocitul de BROJBAN la cirma Procuraturii din Barlad nu se mai rezolva absolut nimic! Individul asta (Mircea-Wili Brojban) e un spagar notoriu, si falsifica si blocheaza dosare pe banda rulanta! Iar judecatorii-bidon de la Iasi sint mina in mina cu el! PIERDERE DE VREME! Numai cu ciomagul se poate „rezolva” JOSTITIA din Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.