spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Bătrâna din Mânzați, sfâșiată de câine, a murit la spital!

- Advertisement -
NU A SUPRAVIEȚUIT… Bătrâna din Mânzați, comuna Ibănești, hăcuită de câinele ciobănesc din curte, a murit

TRAGIC… Femeia de 86 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, cea care a fost sfâșiată de câinele din curtea casei, a murit pe 25 noiembrie la secția ATI Reanimare din cadrul spitalului din Bârlad. Marița E. a suferit cumplit, după ce pe 23 noiembrie dimineață, i-a fost efectiv amputată o treime din brațul drept, avea multiple plăgi mușcate pe piciorul stâng și o fractură deschisă la brațul stâng! Chiar și cadrele medicale de pe Ambulanța SAJ venită la caz s-au îngrozit când au văzut cât de tare era sfâșiată bătrâna de propriul căine. „Nu am mai văzut așa ceva până acum” au exclamat acestea. Bătrâna a ajuns conștientă la Compartimentul de Primiri Urgențe de la spitalul bârlădean, unde medicii ortopezi și chirurgii de reparație plastică au operat-o și au luptat să o țină în viață, însă șanșele de supraviețuire bătrânei mutilate erau minime.

Vă reamintim că pe 23 noiembrie, femeia în vârstă de 86 de ani a fost agresată de propriul câine, un ciobănesc, în curtea proprie. Apelul a fost făcut de un vecin care a auzit strigăte de ajutor. A fost trimisă o ambulanță B2 din substația Bârlad. “Pacienta a fost găsită în stare gravă. Prezenta la brațul stâng amputație, plăgi multiple și lipsă de substanță. Prezenta la membrul superior stâng amputație la nivelul brațului, iar la membrul superior drept prezenta o fractură la nivelul antebrațului cu lipsă de substanță. Era conștientă și coerentă, dar cu dureri importante. A primit ajutor medical și a fost transportată la Spitalul Bârlad”, a precizat atunci medicul Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui. „La spital s-a prezentat pe 23 noiembrie, o pacientă adusă de ambulanță, în vârstă de 86 de ani, din Mânzați, comuna Ibănești. Pacienta prezenta plăgi mușcate multiple (câine), Amputație 1/3 medie antebraț drept, Fractură deschisă 1/3 medie antebraț stâng și plăgi mușcate membrul superior drept. Pacientei i s-au acordat îngrijiri de urgență pentru limitarea complicațiilor. Starea sa era însă foarte gravă iar astăzi, 25 noiembrie, a decedat la orele 15.00, la ATI Reanimare”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean. Dumnezeu să o odihnească!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Învățați o dată pentru totdeauna, să aveți grijă de animale!
    Sunt Suflete! Hrăniți-le la timp, nu după o grămadă de zile când vă amintiți!
    Să nu le fie frig, dacă stau în curți, în ploaie, în ninsoare,în caniculă, în orice!
    Din când în când o vizită la veterinar, pt că și ele au suferințe și nu se mai petrec astfel de nenorociri!
    Condoleanțe familiei!

  2. Feraru va fi candidatul PSD si al lui Bouros la Primarie de se promoveaza sa de intens? Ca e si manager, si purtator de cuvant, si diriginte de santier si fnul lui Mitica samd? Dar atentie, ca in toate cazurile Mitica il pune Ciprinol sa semneze, la fel ca in toate cazurile de pana acum, iar cand va fi tras la raspundere Ciprinol nasu va zice ca el nu a a vut nicio legatura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.