spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Bãtrânã , jefuitã de hoti ziua în amiaza-mare! I-au furat 3.000 de lei, banii pregãtiti pentru înmormântare.

- Advertisement -

FURT… O localnicã de 86 de ani, din satul Podu Oprii, comuna Bunesti Averesti, a fost prãdatã de suma de 3000 de lei, ziua în amiaza-mare. Hotii i-ar fi pãtruns în locuintã, reclamã femeia, în timp ce dormea si au început sã controbãiascã pânã au dat de banii strânsi cu greu, pentru zilele negre. Politia sesizatã prin apel la 112 a venit la fata locului, ca sã dea urma celui sau celor care au prãdat femeia. Vecinii spun cã nu e prima datã când în sat se furã din casele oamenilor, mai ales cã sunt multi bãtrâni singuri în sat.

Sesizarea la 112 s-a fãcut în cursul zilei de duminicã. Femeia locuieste singurã si, spune ea, era acasã când i-ar fi fost furati banii. Numai cã hotul ar fi pândit-o pe aceasta când dormea si atunci ar fi pãtruns în locuintã. Când s-a trezit, povestesc vecinii, ar fi vãzut lucrurile deranjate prin casã si asta a fãcut-o sã sesizeze imediat cã banii nu mai erau la locul lor. A alertat vecinii si asa s-a sunat la 112, pentru a sesiza Politia. Femeia spune cã i s-a furat suma de 3000 de lei, bani strânsi cu greu din putinul venit pe care îl are. Un echipaj de Politie a venit la fata locului, iar consãtenii spun cã au fãcut cercetãri la fata locului si poate cã hotul, care nu ar putea fi de undeva prea departe de locuinta bãtrânei, va fi prins.

Bãtrânii singuri de prin sate, tinta hotilor

Sãtenii din localitatea Podu Oprii, comuna Bunesti Averesti, spun cã nu e prima datã când indivizi neidentificati pãtrund prin gospodãriile oamenilor. „Bunica Tinca stã cam în marginea satului Podu Oprii. Penultima casã cumva. Are vecini, dar tot cam în margine este. E o femeie la locul ei, are 86 de ani si locuieste singurã. Avea si ea un ban acolo, de înmormântare, cã asta este, omul în vârstã trebuie sã se pregãteascã cu toate. Ea ne-a spus cã atunci când dormea, au îndrãznit sã intre peste ea în casã, dar nu a vãzut cine era, cã dormea. A vãzut doar cã lipsesc banii. Politia a venit, s-a uitat pe aici, au fãcut cercetãri. Stã lumea cu fricã, pentru cã sunt mai multi bãtrâni singuri, care numai ei stiu cum dorm în case, stiind cã nu au nicio apãrare. Mai înainte, la o altã casã, au intrat în casã si au furat, dar nu au fost gãsiti hotii. Cred cã sunt tot de pe aici, cã nu vine unul de la Husi ca sã fure la Podu Oprii”, spun venicii. Reprezentantii IPJ Vaslui au confirmat faptul cã în cauzã se fac cercetãri, sub aspectul sãvârsirii înfractiunii de furt.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.