spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
21-feb.-2024

Caz șocant: o bătrână sfârtecată de propriul câine, în stare gravă la spital!

- Advertisement -

CUMPLIT… Caz fără precedent la Mânzați, unde o bătrână a fost atacată de câinele ciobănesc din curte! Femeia, care are 86 de ani, a ieșit în curte să hrănească câinele pe care îl are de la copiii săi, deoarece trăiește singură. Nimeni nu știe de ce câinele ciobănesc a sărit pe ea! Doi vecini au auzit strigătele ei disperate și au sărit să o scoată din gura câinelui, pe care l-au alungat cu ghioagele. Dar femeia era sfâșiată cumplit! A fost chemată ambulanța la 112, care a venit după o oră, timp în care bătrâna a țipat încontinuu și a pierdut sânge. Bătrâna Marița, din Mânzați, este acum în stare gravă la spitalul din Bârlad, unde a fost operată de medicii ortopezi și de chirurgii plastici ai spitalului. Starea sa este însă destul de gravă.

Starea bătrânei Marița E., de 86 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, este destul de gravă. I-a fost efectiv amputat 1/3 din brațul drept, are multiple plăgi mușcate pe piciorul stâng și o fractură deschisă la brațul stâng! Chiar și cadrele medicale de pe Ambulanța SAJ venită la caz și care i-au acordat primele îngrijiri, s-au îngrozit când au văzut cât de tare este ruptă de câine bătrâna Marița. „Nu am mai văzut așa ceva până acum” au exclamat acestea! Bătrâna a ajuns conștientă la Compartimentul de Primiri Urgențe de la spitalul bârlădean și este acum pregătită pentru a fi operată de medicii ortopezi. „Femeia în vârstă de 86 de ani a fost agresată de propriul câine, în curtea proprie. Apelul a fost făcut de un vecin care a auzit strigăte de ajutor. A fost trimisă o ambulanță B2 din substația Bârlad. Pacienta a fost găsită în stare gravă. Prezenta la brațul stâng amputatie, plăgi multiple și lipsă de substanță. Prezenta la membrul superior stâng amputatie la nivelul brațului, la membrul superior drept prezenta o fractură la nivelul antebrațului cu lipsă de substanță. Era conștientă și coerentă, dar cu dureri importante. A primit ajutor medical și a fost transportată la Spitalul Bârlad”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui. „Astăzi (ieri – n.r.) la ora 12.48 s-a prezentat o pacientă adusă de ambulanță, în vârstă de 86 de ani, din Mânzați, comuna Ibănești. Pacienta prezintă plăgi mușcate multiple (câine), Amputație 1/3 medie antebraț drept, Fractură deschisă 1/3 medie antebraț stâng și plăgi mușcate membrul superior drept. În momentul de față, pacientei i se acordă îngrijiri de urgență pentru limitarea complicațiilor. Acum (la închiderea ediției – n.r.) este internată la Secția Chirurgie ortopedie și reparație plastică, fiind încă în sala de operație”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

    • Este explicabil, pentru ca a trebuit sa asatepte bac-ul ca sa poata iesi din Barlad, oras supranumit Venetia in mizerie, dupa Mitica Bouros!

  1. E ceva în neregula aici… câinii agresivi sfâșie și ucid, nu mănâncă din om. Niciun câine din lume nu face asa. Probabil a uitat cu săptămânile să-l hrănească.

  2. Ia mama un caine de talie mare teritorialist si agresiv prin pedigree,ca dumitale la 90 ani de asta iti trebuie nu nepotii si copiii langa tine,hahal bastarzi. Sanatate batranei,si acum fara brate,sa nu ii aduca un robot android batranii,ca sigur copiii nu vin sa o ajute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.