spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Bătrână tâlhărită și bătută, ziua în amiaza mare, în plină stradă!

- Advertisement -
TÂLHAR ARESTAT… Un tânăr de 22 de ani din Bârlad a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie asupra unei bătrâne!

ARESTAT… Un bărbat de 22 de ani, din Bârlad, Alex Eduard Cojocaru, a fost arestat preventiv pe 22 octombrie, pentru o tâlhărie. Acesta a deposedat prin violență o bătrână de 74 de ani, pe strada Republicii, pe 20 octombrie, la orele 16.30! I-a fost smulsă geanta cu tot cu umăr, a fost lovită peste față și trântită cu capul de pământ! Tâlharul a ajuns în arestul IPJ Vaslui iar bătrâna la spital, cu leziuni severe!

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Oamenii legii au documentat și probat activitatea infracțională a lui Alex Eduard Cojocaru, din Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, la data de 20 octombrie a.c., în municipiul Bârlad. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 20 octombrie a.c., la ora 16:30, în timp ce o femeie, în vârstă de 74 de ani, se deplasa pe Bulevardul Republicii din Bârlad, a fost agresată și deposedată, prin violență, de un telefon mobil și o sumă de bani, de către un bărbat în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate. Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 45-50 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. „În data de 20 octombrie a.c., se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgente o pacientă de 74 ani, victima unei agresiuni. După evaluarea din CPU se impune internarea în secția de Neurologie, cu Traumatism cranio-cerebral și facial, precum și cu fractura de humerus stâng. Pacienta este internată în continuare la neurologie”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului din Bârlad. „La data de 21 octombrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, față de persoana bănuită, de 22 de ani, a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22 octombrie a.c. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Biata bătrână! Rămâne traumatizată și cu alte probleme de sănătate peste ce avea la vârsta sa.
    Un glonț în cap pentru golan și gata! Dacă legile ar fi legi, nu s-ar întâmpla așa ceva. Pedeapsa cu moartea e necesară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.