spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

Batrana umilita in spital

- Advertisement -

COSMAR LA SPITAL… “Mai bine dorm pe un lemn decât sã mai încap în mâinile doctoritei Cuzincu!” Aceasta este declaratia unei bãtrâne din comuna Dãnesti care a trãit o experientã traumatizantã dupã întâlnirea cu medicul vasluian Magdalena Cuzincu

O femeie din comuna Dãnesti a ajuns sã fie atât de înspãimântatã de cum se practica medicina la Vaslui, încât a decis de bunãvoie sã renunte la sprijinul pe care i-l poate oferi sistemul. Motivatia este una destul de simplã având în vedere cã bãtrâna a fost actrita principalã a unui eveniment ce a reusit sã o scârbeascã peste mãsurã. Incriminatã este Magdalena Cuzincu, medic de interne la Spitalul judetean de Urgentã Vaslui. “Dupã dureri îngrozitoare la coloanã, care radiau si în coaste, am decis sã merg la consult la spital. Acolo, ghinionul meua fost cã am încãput pe mâinile unei doctorite, Cuzincu, care din capul locului mi-a vorbit foarte urât, desi nici nu o cunosteam si nici nu-i fãcusem nimic. M-a fãcut strâmbã, eu stiu cã sunt asa pentru cã sufãr de scoliozã, însã nu a fost frumos din partea ei sã mi se adreseze asa. M-am dezbrãcat, zic sã se uite mãcar la mine sã vadã de la ce vine durerea care mã mãcina de mult timp. Am rãmas într-un combinezon cu dantelã, mi se vedea pielea, si în timpul ãsta a intrat un domn, pesemne care era coleg cu doctorita. La vãzul acestuia, instinctiv mi-am pus mâinile peste piept sã mã acopãr, la care aceastã doctoritã Cuzincu a urlat la mine: “Ai venit sã-ti arãti tâtele?!” Atunci am amutit când am vãzut cum mã ia. M-am întors cu spatele, moment în care ea m-a observat si iar a tipat la mine:” Vrei sã te îndrept eu, strâmbo? Trebuia sã-ti dea medicul de familie trimitere la recuperare la un spital din Iasi, nu sã vii la mine! Stiti numai sã veniti la spital, altceva nu aveti de fãcut!” , s-a stropsit dânsa la mine. Dar de unde era sã stiu eu cã mã apucã atunci durerile, pãi boala mã asteaptã pe mine?!”, povesteste îngrozitã Ana Berdiu. Bãtrâna ne-a mai spus cã doctorita Cuzincu i-a mai scris în vitezã o reteta cu care a umblat la mai multe farmacii, însã nimeni nu a înteles scrisul acesteia.

Nu mai calcã în spital!

Femeia este atât de îngrozitã de experienta trãitã în spitalul vasluian încât îi este teamã ca nu cumva Ambulanta sã o aducã tot pe mâinile doctoritei care i-a stricat linistea sufleteascã. “Mai bine dorm pe o scândurã, numai sã nu ajung în spital! Am mai ajuns la sectia de interne, însã am avut un noroc sã fiu vãzutã de un alt medic, care s-a comportat omeneste cu mine. Mã rog din suflet sã nu cumva sã fiu adusã cu Salvarea si sã cad tot pe mâinile acestei doctorite fãrã suflet. Apoi aceastã doctoritã cunoaste cã prostul e de la tarã si în ãla dã! Apoi aceea e nebunã. Poate nu-i este permis sã se uite la tâte de femeie, atunci sã mai vadã si tâtele vacii?! Sã treacã la prãsit cã de pe mâinile mele are ea salar. Am crescut 9 copii, am mâncat mãmãligã curãtatã de pe ceaun, pe vremea foametei, dar parcã cum se comportã unii nu am mai trãit vremuri. Nu am mâncat curcani ca dânsa! Lumea se duce la doctor la necaz, nu de plãcere” , a mai spus biata femeie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

34 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.