Bătut cu sălbăticie în propria curte

Un bărbat din Flămânzi a ajuns desfigurat la spital, după ce a fost bătut de mai mulţi necunoscuţi. În vârstă de 43 de ani, bărbatul, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut în curtea propriei case, miercuri noapte.

La un moment dat, mai multe persoane necunoscute ar fi intrat în curtea locuinţei bărbatului, iar până acesta să poată reacţiona, agresorii au început să îl lovească cu pumnii peste cap şi faţă.

Bărbatul a căzut la pământ, însă agresorii au continuat să îl lovească peste cap şi faţă, după care au plecat, acesta fiind găsit de un vecin aproape de inconştienţă. Vecinul a sunat la 112, la faţa locului sosind o ambulanţă, care l-a transportat la Urgențe, după care bărbatul a fost internat pe secția de chirurgie generală. „Pacientul a suferit multiple traumatisme cranio-faciale, leziuni şi contuzii la nivelul întregului organism”, a precizat un cadrul medical din Spitalul Județean de Urgenţă.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a fost anunţată de cadrele medicale. „Colegii mei s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani. ….https://www.monitorulbt.ro/local/2020/05/30/batut-cu-salbaticie-in-propria-curte/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ