10.2 C
Vaslui
02-apr.-2023

Bătut în propria locuință de un hoț care putea să-i fie copil

- Advertisement -
INFRACTOR… Tâlharul ar fi sustras și distrus mai multe bunuri, pătrunzând fără drept în locuința unui bărbat în vârstă de 65 de ani, pe care l-a și bătut cu sălbăticie.

AGRESIUNE ȘI FURT… Un bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Dumești a primit o bătaie zdravănă de la un hoț care îi intrase în casă pentru a-i fura mai multe bunuri. La câteva ore după comiterea faptei, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Băcești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, furt calificat, amenințare și violare de domiciliu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. “În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în perioada 29 – 30 ianuarie 2023, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor ar fi sustras și distrus mai multe bunuri, pătrunzând fără drept în locuința persoanei vătămate, bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Dumești.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii de furt calificat este estimat la 700 lei și a fost recuperat în totalitate. Totodată, în urma incidentului, bărbatul în vârstă de 65 de ani ar fi suferit vătămări corporale, cauzate prin lovire de către persoana cercetată, ce vor necesita un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. La data de 31 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, reprezentantul IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.