spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

Batuta si chinuita de trei tineri din Puscasi

- Advertisement -

BATJOCORITÃ O femeie în vârstã de 45 de ani din judetul Vaslui a vãzut moartea cu ochii, când trei tineri au acostat-o pe un drum lãturalnic, au bãtut-o si au încercat sã o violeze. Unul dintre agresori este minor.

Mihaela Mocanu a fost victima unei tentative de viol în urmã cu câteva seri. Femeia a fost bãtutã fãrã milã de trei tineri, în vârstã de 17, 23 si 27 de ani, pe o ulitã din Puscasi. Dezbrãcatã pe jumãtate si plinã de sânge, aceasta s-a târât cu greu în casa surorii ei, de unde plecase cu câteva ore înainte. Îngrozitã, familia sa a anuntat politia si o ambulantã a transportat-o la spital mai mult moartã decât vie. “Ziua am fost pe la sora mea, am mâncat, am bãut un pahar de vin, iar spre searã am plecat acasã. Pe drum, niste bãieti au intrat în vorbã cu mine. Erau bãuti si au spus cã merg si ei cu mine. I-am cunoscut imediat, pentru cã îi stiu de mici. Mi-am dat seama cã nu e bine sã merg cu ei si decât sã mã opreascã prin pãdure, am vrut sã mã întorc la sora mea. Pe o ulitã întunecatã s-au agãtat de mine. M-au dezbrãcat de pantaloni, de cizme, m-au bãtut, mi-au rupt coastele si mi-au spart capul. M-am luptat cu ei cât am putut. Am strigat si pânã la urmã m-au lãsat în pace. Asa am fugit la casa surorii mele, care a anuntat politia”, povesteste femeia.

“Sunt mai mici decât copiii ei”

Mariana, sora victimei, spune cã nu se astepta la asa ceva. “Sunt mai mici decât copiii ei. Nu îmi dau seama ce a fost în mintea lor. Sunt rãi, beau, fac numai prostii, nu muncesc, nu stiu sã îsi câstige bucata de pâine. Sunt niste vagabonzi, care ne-au bãgat pe toti în sperieti. Nu aveau niciun motiv sã se ia de femeia asta pe drum. Puteam fi eu, o femeie mai în vârstã, un copil. Sora mea era speriatã moartã, cu pãrul plin de sânge, au cusut-o medicii”.

Mama unui agresor: “Bãiatul meu nu e rãu!”

Fapta celor trei a îngrozit tot satul. “Nu îmi vine sã cred cã au fãcut asa ceva. Sunt golani, se tin de prostii. Si-au bãtut joc de femeie, tot satul a aflat. Nu e bun asa ceva. Legea trebuie sã facã dreptate. Nu trebuie sã aibã milã de asa specimene”, a spus Stefan Anutei. Mama minorului care este acum cercetat si el pentru tentativã de viol este socatã. “Copilul meu nu e violent. Cei mari l-au obligat sã facã asta. Nu trebuia. Oamenii ãstia ne sunt vecini, trebuia sã fi dat o mânã de ajutor, nu asa. Bãiatul meu nu e rãu. Nu mi-a fãcut vreodatã probleme. Nu e în stare de asa ceva. Suntem vai de capul nostru, nu ne trebuia asa ceva”, plânge Ana Deaconu, mama unuia dintre agresori. Asearã, tinerii au fost prezentati instantei de judecatã cu propunere de arestare preventivã pentru o perioadã de 29 de zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.