-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2021

Băuturile alcoolice cu cele mai multe calorii. Care e cocktailul mai caloric decât un hamburger

Nu este o noutate că alcoolul dăunează sănătății însă asta nu înseamnă  trebuie exclus complet din viața noastră. O băutură alcoolică consumată la un eveniment social nu face rău nimănuimai ales dacă avem grijă  evităm băuturile alcoolice cu cele mai multe calorii.

IATĂ CARE SUNT BĂUTURILE ALCOOLICE CU CELE MAI MULTE CALORII

Terri-Ann Nunns, o nutriționistă britanică, a dezvăluit conținutul caloric al unora dintre cele mai populare băuturi alcoolice din lume, pentru a informa consumatorii cu privire la ceea ce consumă.

1. LONG ISLAND

Potrivit diteticianului britanic, băutura alcoolică preparată din votcă, gin, rom, tequila, tripu sec și coca colaconține 400 de calorii, mai mult decât un hamburger.

În locul acesteia ați putea opta pentru băutura Bloody Mary, care conține doar 140 de calorii.

2. VINUL

Deși multe persoane consumă un pahar de vin la fiecare masă, acesta băutură conține în jur de 220 de calorii.

Pentru o băutură alcoolică cu un număr de calorii mai micputeți opta pentru prosecco, care conține doar 85 de calorii.

3. GIN TONIC

Un pahar de gin tonic normal conține 100-170 de calorii, în timp ce un gin tonic dietetic, cu apă tonică cu îndulcitori, conține 65 de calorii.

4. BEREA

Nici berea nu este săracă în calorii, însăîn loc  consumați o halbă mare de bere, puteți opta pentru berea la pahar sau la sticlă de 50 de ml, pentru a reduce numărul caloriilor.

Conform ghidurilor oficiale din Australia privind alcoolul, adulții nu ar trebui să consume mai mult de zece băuturi standard pe săptămână și nu mai mult de patru pe zi. …https://www.digi-life.tv/stiri/citeste-si/bauturile-alcoolice-cu-cele-mai-multe-calorii-care-e-cocktailul-mai-caloric-decat-un-hamburger-7201

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here