0.9 C
Vaslui
04-dec.-2022

BD „Patraulea” de Husi nu si-a primit banii pe munca prestatã si a furat cãtelul !

- Advertisement -

BD LA MUNTE SI LA…HUSI… Politistii din Husi au de rezolvat un caz întortocheat, în care personaj principal este o cunostintã mai veche a acestora! Marcel Gheorghiu, abia întors din închisoare, dupã o condamnare pentru un scandal de pominã, cu politistii si jandarmii din oras, este acuzat acum cã ar fi pãtruns într-o curte din Dobrina si ar fi sustras… un cãtel! Proprietarul câinelui a depus plângere la Politie, pentru furt si violare de domiciliu. La nici o orã, Marcel a venit si el într-un suflet la Politie, unde s-a plâns cã ar fi fost bãtut de stãpânul patrupedului. „Eu nu am vrut sã fur cãtelul, pe care, oricum, eu i-l dãdusem. Acum am vrut sã îl iau înapoi, întrucât el a refuzat sã mã plãteascã pentru cã am muncit la Parohia din Dobrina, parohie de care el se ocupã”, sustine Marcel. „Se fac cercetãri în ambele dosare”, au confirmat reprezentatii Inspectoratului de Politie Vaslui.

Politistii au fost solicitati prin apel la 112, de cãtre proprietarul unui imobil din zona Dobrina, care sesiza cã un individ a pãtruns în curtea sa si i-a luat cãtelul. Oamenii legii au venit sã vadã despre ce e vorba si au dat peste nimeni altul decât Marcel Gheorghiu. Abia întors de dupã gratii, acesta a vrut sã se facã om serios, astfel cã, spune el, și-a cãutat de muncã pe lângã administratorul unei parohii din oras. „M-a pus sã îngrijesc trandafirii, atât în interior, cât si în exterior. Am muncit câteva zile. Nu a vrut sã îmi dea banii. Eu cred cã meritam cam 100 de lei. Când am vãzut eu cã nu îmi dã nimic, m-am dus acasã la dânsul. Acolo era sotia. I-am spus care este problema. Dânsa nu m-a ajutat. Atunci eu am intrat în curte, am strigat cãtelul si am vrut sã îl iau. Cãtelul eu i l-am dat. Am fost supãrat cã nu îmi dã bani pentru ce am muncit si am vrut sã iau câinele înapoi. La un moment dat, a venit el si fratele sãu si m-au luat la bãtaie. M-au îmbrâncit. Am dovezi. Am vorbit la pensiune, la Dobrina, sã dea imaginile de pe camerele de supraveghere. E posibil sã fiu bãtut de un om care cântã în stranã? Politia sã îsi facã datoria”, sustine, vehement, Gheorghiu.

„Patraulea” s-a pâns cã l-a bãtut proprietarul cãtelului!

De partea cealaltã, lucrurile au o cu totul altã variantã. Gheorghiu a pretins o sutã de lei, de la persoane care nu îi datorau acesti bani. A mers la casa unuia dintre ei, a discutat cu sotia omului, care l-a îndemnat sã îsi vadã de treabã. Gheorghiu nu a ascultat si, la un moment dat, a pãtruns în curte si a pus mâna pe cãtel. „Proprietarul câinelui a venit la Politie si a reclamat faptul cã individul i-a pãtruns în curte cu scopul de a fura câinele. S-a deschis un dosar penal pentru furt. Dupã aproximativ o orã, a venit si persoana acuzatã, dar nu pentru explicatii, ci pentru a depune, la rândul sãu, o plângere pentru cã ar fi fost lovit. Politistii fac cercetãri în ambele dosare”, au precizat reprezentatii IPJ Vaslui. Gurile rele sustin cã Marcel Gheorghiu, când s-a adresat Politiei era atât de beat, încât oamenii legii nu au avut cu cine sã se înteleagã, pentru lãmurirea situației.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.