Dosar penal pentru polițistul beat de la Muntenii de Jos, se fac cercetări inclusiv pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj

UPDATE… Purtătorul de cuvânt al Inspectoralului de Poliție Județean Vaslui, Bogdan Gheorghiță, a confirmat informațiile prezentate de Vremea Nouă cu privire la cazul polițistului beat de la Muntenii de Jos, care a provocat un accident în sensul giratoriu de la Crasna. Reprezentatul IPJ Vaslui ne-a declarat că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și ultraj. Dosarul va ajunge la Parchetul de pe lângî Judecătoria Vaslui, având în vedere că persoana respectivă are calitate specială, adică face parte din cadrul Poliției Judiciare. „Duminică, la ora 13:46 am fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN24A, în zona sensului giratoriu de la Crasna. Față de situația constatată s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, șoferul suferind o vătămare la un membru superior, și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Totodată au fost înaintate documentele pentru a se face cercetări și pentru ultraj. În acest caz au fost dispuse și efectuări de verificări interne, având în vedere calitatea lui de polițist, pentru a se vedea dacă au fost abateri de la statutul polițistului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Beat mangă, polițistul de la Muntenii de Jos a provocat un accident la Crasna, apoi și-ar fi amenințat colegii de la Rutieră: “dacă scrii ceva rău de mine, te împușc”

TUPEU… În urmă cu câteva ore, un eveniment rutier care ar fi putut avea urmări desebit de grave s-a produs în rondul de la Crasna. Șoferul unui autoturism marca Audi nu a mai văzut sensul giratoriu și a urcat pe scuar, dărâmând mai multe semne de circulație. Potrivit surselor noastre, conducătorul auto se numește Mihulcă și este ajutor de șef de post în comuna Muntenii de Jos. După o discuție mai aprinsă cu partenera de viață, acesta s-a pus pe băut, apoi s-a urcat la volan și a condus până a provocat accidentul. Polițistul, aflat în timpul său liber, ar fi avut o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în momentul producerii incidentului, însă până la această ora IPJ Vaslui nu a confirmat oficial rezultatul. De beat ce era, acesta s-ar fi certat și cu echipajul de la Rutieră sosit la fața locului. Ba mai mult, agentul ar fi trecut și la amenințări, spunându-i colegului său care completa procesul verbal că îl va împușca dacă va scrie ceva rău despre el. Am încercat să-l contactăm telefonic pe polițistul inconștient, însă acesta nu a răspuns. Mai mulți martori ne-au declarat că după producerea accidentului, polițistul nu era îngrijorat nici de ce făcuse, nici de eventualele sancțiuni la locul de muncă, cât mai degrabă de avariile autoturismului, care va trebui reparat mai ales în partea din față.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ