14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Beat turtã, a vrut sã comitã o tâlhãrie! I-a iesit doar un arest preventiv!

TÂLHARUL ANULUI…Un bãrbat de 25 de ani, din Perieni, a vrut sã facã rost de bani si a pus ochii pe o locuintã din Bârlad, unde stia el cã proprietara, o femeie de 60 de ani, detine o „comoarã” pe care si-o dorea. S-a îmbãtat bine, a intrat peste femeie si a încecat sã ia banii pe care aceasta îi avea în casã. Cum tâlharul din Perieni era beat mort, nu i-a iesit nimic! Într-un final, politistii l-au prins, retinuit, cercetat si trimis în instantã. Iar judecãtorii l-au trimis pentru 30 de zile în arest preventiv.

Luni seara, pe 15 martie, o femeie de 60 de ani din Bârlad a alertat politia la 112, la orele 20.37, anuntând cã un individ beat a intrat peste ea în casã si vrea sã-i fure banii. Femeia s-a trezit cu individul în locuintã, acesta amenintând-o sã-i dea banii din casã cã altfel o omoarã. Numai cã, bãtãioasã si curajoasã, bârlãdeanca de 60 de ani s-a luptat cu betivanul, care, desi avea 25 d eani, a fost dovedit de femeie, dat afarã pe usã, iar usa a fost încuiatã! Tâlharul a tot dat târcoale casei, însã deja politia venea raid spre locul unde avea loc tâlhãria si a fugit. A fost prins, dus la sediul Politiei Bârlad pentru audieri, în aceeasi searã, iar dimineatã, pe 16 martie, a fost dus la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Procurorul de caz l-a trimis în instantã, unde „tâlharul anului” a primit 30 de zile de arest preventiv. Deocamdatã.

„Instanta admite propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Dispune arestarea preventivã a inculpatului PUSCASU BOGDAN-VICTOR, pentru sãvârsirea infractiunii de tentativã la tâlhãrie calificatã, pe o perioadã de 30 de zile”, a fost decizia instantei, pe care Bogdan Victor Puscasu poate sã o conteste în termen de 48 de ore de la pronuntare.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here