Bebeluş mort după ce a fost legănat prea tare ca să adoarmă. Detalii şocante descoperite la autopsie

O fetiță de doar 6 luni dintr-o localitate din Botoșani a murit după ce ar fi fost legănată prea tare. Părinţii au sunat la 112 şi au anunţat că bebelușul nu se simte bine, însă în momentul în care a sosit ambulanţa fetiţa era deja moartă.

Un bebeluş de 6 luni din localitatea Dimăcheni, judeţul Botoşani, a murit după ce a fost legănat prea tare ca să adoarmă. Pentru că au văzut că nu se simte bine, părinţii fetiţei au sunat la 112. Era deja moartă când a ajuns echipajul de la ambulanţă.

Trupul bebeluşului a fost dus pentru necropsie la IML. Medicii legişti au constatat, la autopsie, că fetiţa de 6 luni a avut parte de o moarte șocantă: a murit din cauza zgâlțâielii din timpul legănatului, scrie botosaninews.ro.

Atât de puternic a fost legănată fetița încât creierul s-a lovit în interiorul cutiei craniene și a avut mai multe leziuni.

Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul acestui bebeluş.

„Dosarul a fost mai întâi văzut de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani întrucât inițial s-a suspectat o infracțiune de loviri cauzatoare de moarte, însă la necropsie nu au fost puse în evidențăleziuni externe, motiv pentru care dosarul a fost înregistrat la noi. Medicul legist a precizat că moartea a fost violentă şi a fost cauzată de o hemoragie subdurală bilaterală. Este vorba de așa zisul sindrom al copilului zgâlţâit”, a declarat  prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, Nicoleta Arpinte. …https://www.romaniatv.net/bebelus-mort-dupa-ce-a-fost-leganat-prea-tare-ca-sa-adoarma-detalii-socante-descoperite-la-autopsie_5289748.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ