spot_imgspot_img
27.3 C
Vaslui
26-sept.-2023

Becali da 5.000 de euro profesorului cu mina smulsa de tren

- Advertisement -

– Gigi Becali a donat 5.000 de euro barbatului din Bacau care a ramas fara o mina in urma unui accident de tren – sotia barbatului a depus plingere la Colegiul Medicilor acuzind faptul ca unul din medicii care era de garda nu ar fi raspuns la telefon

Marius Vrinceanu, profesorul de educatie fizica de 27 de ani, care a ramas fara mina stinga dupa ce a fost lovit de tren in urma cu citeva zile, a primit o donatie de 5.00 de euro de la Gigi Becali. Acesta declarase initial ca va dona 3.000 de euro, la emisiunea “Acces Direct”.

“În alte timpuri, acum doi, trei ani, as fi putut achita toţi banii, dar acum îi mai las si pe altii sa mai contribuiasca” – a declarat Becali. A doua zi, insa, patronul echipei Steaua s-a razgindit si a dat 5.000 de euro.

“Iubirea este inima, este suflet si vine de la fratele meu Domnul Hristos. Acum, cind i-am dat bani baiatului, de fapt dat i-am dat Lui. Astia nu sint banii mei, sint ai lui Dumnezeu care mi i-a dat mie si cind dau e ca si cum i-as da Lui” – a spus Becali la Acces Direct, citat de Libertatea.

Cu mina in mina

Marius Vrinceanu are nevoie de 30.000 de euro pentru o proteza bionica. Deocamdata nu are acesti bani si nici un loc de munca nu are deoarece se afla la finele perioadei de concediu pentru cresterea copilului.

El a ramas fara mina dupa ce a fost agatat de un tren de marfa in apropiere de bariera de linga sediul Inspectoratului Judetean de Politie Bacau. Desi trenul i-a smuls mina, nu a avut loc o hemoragie, asa ca barbatul si-a apucat membrul in cealalta mina si a incercat sa ajunga pe propriile picioare la Spitalul Judetean de Urgenta.

Dupa circa 100 de metri si-a pierdut cunostinta si a cazut la pamint fiind transportat la spital de o ambulanta.

Plingere la Colegiul Medicilor

Se relateaza ca medicul de la sectia de chirurgie plastica, care ar fi trebuit sa fie de garda la domiciliu, nu ar fi raspuns la telefon si s-ar fi pierdut astfel un timp pretios.

Cert este ca echipa de medici de la Iasi care ar fi putut sa-i reataseze bratul barbatului se afla deja intr-o operatie similara. S-a intervenit pentru a fi transportat pe cale aeriana la Bucuresti, insa ceata de pe Aeroportul Bacau a impiedicat aterizarea aeronavei asa ca pacientul a fost transportat la Iasi cu o ambulanta si, de acolo, pe calea aerului, la Bucuresti.

Insa barbatul a ajuns prea tirziu, iar membrul nu a mai putut fi reatasat. Sotia barbatului a anuntat ca va depune plingere la Colegiul Medicilor impotriva doctorului care nu a raspuns la telefon desi era de garda.

Femeia a declarat ca medicii de la Spitalul Floreasca au spus ca bratul sotului ar fi putut fi salvat daca se ajungea in timp util la Bucuresti.

ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.