0.6 C
Vaslui
06-dec.-2022

Becali şi Anamaria Prodan s-au sfâşiat la televizor: Derapaje sexiste şi jigniri grele din cauza banilor

- Advertisement -

Cel mai mare transfer din istoria campionatului, plecarea lui Denis Man la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro, a fost intermediat de firma de impresariat a lui Ioan Becali. Ceea ce a scos-o din sărite pe Anamaria Prodan. „Banul, ochiul dracului!“, e o zicală care se potriveşte perfect la scandalul colosal care s-a născut după transferul istoric al lui Denis Man (22 de ani), în Italia, la penultima clasată din Serie A, Parma.   Pentru că a implicat o sumă uriaşă de transfer, de 13 milioane de euro, impresarii au venit galopând în jurul celor două formaţii implicate, FCSB şi Parma, în încercarea de a-şi trage comisioane cât mai „grase“. Câştig de cauză a avut Ioan Becali, prin firma sa de impresariat. Avantajul său? Gigi Becali a vrut să ţină această afacere în familie, preferând să lucreze cu vârul său. Doar că, procedând aşa, a intrat într-un conflict cu Anamaria Prodan.   Într-o primă fază, latifundiarul din Pipera a încercat să o liniştească pe soţia lui Reghecampf, anunţând că îi va da şi ei 100.000 de euro: „Dacă stai la plajă, la Miami, şi iei o sută de mii de euro…I-am spus: <<ana, când=”” tu=”” ai=”” trimis=”” oferta=”” de=”” zece=”” milioane=”” la=”” parma,=”” meme=”” obţinuse=”” deja,=”” o=”” oră,=”” 13=”” +=”” două=”” bonusuri=””>>. Giovanni vorbise cu patronul american de la Parma. Giovanni a muncit mai mult şi a adus o ofertă mai mare“.

Degeaba a încercat Gigi Becali să o împace pe Anamaria Prodan. Astăzi, cei doi au intrat într-un conflict deschis, de la distanţă, cu declaraţii virulente făcute la diferite posturi TV, precum Pro X, Digi Sport şi Telekom Sport.

Ce a spus Gigi Becali?

*Nu mai discut în viaţa mea cu femei! Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Anamaria, îi dau bună ziua şi atât. Problema a fost că ea, când mi-a trimis mie oferta de zece milioane de euro, eu cu o oră înainte vorbisem cu patronul Parmei, iar el mi-a făcut ofertă de 13.000.000 plus 2.000.000 bonusuri! Ce să zic atunci?

*Giovanni, de la A la Z, a făcut acest transfer. Nu mă interesează de Anamaria. Eu am greşit. Eu nu mai lucrez cu femei. Am făcut o greşeală, pentru că e nevasta lui Reghe. Ce îmi trebuia mie să vorbesc cu o femeie? Femeia e frumoasă acolo, manechin…

*Totul e meritul lui Giovanni şi atunci eu nu pot fi nedrept. Dreptatea e că Giovanni a făcut, e meritul lui. Dă-i Cezarului ce e al Cezarului.

*Giovanni a vorbit despre salariul lui Man pentru că e un om capabil. El mi-a facut intrarea la patronul Parmei, nu Ana. Eu am tacut o perioadă pentru că nu am vrut să se strice ceva la acest transfer şi să îl ratăm tocmai pe final. Dar am avut noroc cu Giovanni că a intrat pe fir şi am putut să discut direct cu patronul de la Parma.

*Eu cred că Ana nici nu îl cunoştea. Cu ce a greşit Giovanni? Eu i-am spus să discute şi de banii de salariu pentru băiat pentru că i-am promis mai de mult lui Man că o să plece de la mine undeva pe un milion de euro salariu.

*Nu am vrut circ, altii au vrut circ şi era să pice şi transferul. Dar va spun încă o dată că Ana nu va mai avea cu mine nicio relaţie. Să termine cu frazele alea gen familia mea, pentru că nu vreau să mai discut cu ea niciodată în viaţa mea.

*Afaceri nu mai fac dacă eşti femeie! «Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri». Nu discut cu ele. Aşa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel, călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea.

*Eu stau de vorbă cu prinţii şi cu regii, cu reginele nu. Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie. Îţi dau cuvântul meu de onoare, nu va mai exista niciodată în viaţa mea să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf. Niciodată în viaţa mea. Dacă o văd îi dau bună ziua, salut, dar să mai discut cu ea? Niciodată în viaţa vieţilor mele.    *Nu vreau să o minimalizez, nu mă interesează despre ea. Eu am greşit. Eu nu lucrez cu femei, am greşit că e nevasta lui Reghe. Ce-mi trebuia mie să am o relaţie cu femeie, discuţii? Pentru femeie nu există meserie de agent.

Ce a spus Anamaria Prodan?  

*Am văzut declaraţiile, ce aş putea să spun? Ceea ce a făcut Gigi Becali şi cum a reacţionat arată că e foarte mic. Nu o să mai existe nici din partea mea vreodată un transfer (n.r. – de la FCSB).

*Am lucrat alături de omul ăsta (n.r. – Gigi Becali) şi l-am ajutat incredibil şi pe vremea când era la puşcărie. Atunci eu şi soţul meu am tras ca de acest club (n.r. – FCSB) să nu se aleagă praful. Am adus jucători şi nu am cerut vreodată un comision, m-a rugat să nu iau comision, când aduc jucătorii. Nu am făcut-o, nu am vrut să simtă că cineva îi ia banii.

Citeste mai mult: adev.ro/qnooqc

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.