spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Becurile de pe străzile Hușului, aprinse mai mult ziua decât noaptea!

- Advertisement -

DILEMĂ… Mare mister se petrece la Huși cu iluminatul public, mai ales de vreo doi ani, de când becurile de pe stradă ba se aprind ziua și se sting noaptea, ba merg pe o stradă, dar nu funcționează pe cealaltă. Conducerea Primăriei a tot dat niște explicații pentru aceste situații, însă localnicii nu de explicații au nevoie, ci… de lumină pe străzi.

În așa-numitul caiet de reclamații online, în care cetățenii nemulțumiți își mai scriu păsul, iar au apărut mesajele localnicilor, care, spun ei, noaptea au fost lăsați pe întuneric. „Trei zile beznă? De vreo săptămână centrul orașului e “terorizat” de muzică. Știe cineva cine poate da aprobare pentru așa ceva sau poate știe cineva în ce lege scrie că ai voie să faci așa ceva. Și nu e prima dată. Era un tip de la primărie care mai dădea câte un răspuns pe aici… Mai comunică cu noi, mai există?”, a întrebat, nemulțumit, un hușean. În aceeași notă și un alt mesaj a cerut lămuriri pe vechea dilemă: de ce nu este noaptea lumină în centrul orașului. „Centrul orașului de trei nopți este în beznă totală. S-au făcut schimbări de becuri pe trotuare cu lumină cât mai slabă, s-a umblat și la becurile din Centru de la Romarta înspre Bulevard, dar le-au stins de tot. E normal așa ceva?! Vii de la serviciu și nu vezi pe unde calci. Rog cei în măsură, rezolvați problema”, a cerut un alt hușean. Până să se găsească o soluție, localnicii văd becurile aprinse ziua prin centrul orașului. „Ia, uitați, cetățeni dragi! Becurile sunt aprinse în centru, prin fața hotelului, a parcului Rodina. Care spuneați că nu este lumină stradală pe aici? Ei dau drumul la lumină ziua, ca să nu dea noaptea sau cum? Chiar că cei de la Primăria Huși, de la Consiliul Local sau ce organisme or mai fi, sunt de neînțeles”, a fost mesajul unui hușean, care a atașat fotografii cu iluminatul public funcționând în plină zi, prin centrul târgului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Rău asa, pentru ca e consum inutil de energie! La Bârlad e…. invers! Seara se aprind luminile stradale la 20.47, după cel puțin jumătate de ora de BEZNA COMPLETA, iar dimineața se sting luminile la 04.45, deci BEZNA COMPLETA, deși mai durează aproape o ora pana la ivirea zorilor. Io zic sa acceptam miștocareala în continuare, asta dacă n-avem „bulanul” sa ne rupem gaturile atunci când bajbaim pe intuneric!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.