3.9 C
Vaslui
09-dec.-2022

Beizadeaua care s-a urcat cu masina în copacul din giratoriul de la Casa de Sãnãtate, plasat în arest la domiciliu | VIDEO

- Advertisement -

MÃSURÃ…Dupã o perioadã de timp petrecutã în arest preventiv, cascadorul de ocazie care a zburat cu masina în sensul giratoriu de la Casa de Sãnãtate se poate bucura de libertate. Si asta dupã ce instanta a decis înlocuirea mãsurii privative de libertate cu cea a arestului la domiciliu. Tânãrul a ajuns în fata judecãtorilor de drepturi si libertãti dupã ce, în urmã cu câteva luni, a fost protagonistul unui accident rutier petrecut în sensul giratoriu de la Casa de Asigurãri de Sãnãtate. În urma verificãrilor, politistii au constatat cã tânãrul era sub influenta bãuturilor alcoolice, nu avea permis de conducere si împrumutase masina de la un cunoscut cercetat si el acum pentru încredintarea bunului.

Protagonistul unui accident spectaculos petrecut în urmã cu mai bine de douã luni reuseste sã convingã judecãtorii cã s-a cumintit si scapã de arestul preventiv. În schimb, magistratii au decis punerea acestui în arest la domiciliu si i-au atras atentia asupra obligatiilor pe care le are pentru a nu risca sã se întoarcã dupã gratii. Pe vasluianul de 21 de ani îl putem considera norocos în conditiile în care nu este la prima faptã de acest gen. În 2019 a sustras, din curtea unei societãti comerciale, un autoturism si a plecat la plimbare prin oras. Plimbarea sa a fost scurtatã de cãtre politistii care l-au oprit în trafic si l-au prins, ca si acum, la volan, fãrã permis. Cu dosar penal s-a ales si prietenul tânãrului cascador de ocazie, un vasluian de 24 de ani. Acesta este cercetat pentru încredintarea unui autoturism unei persoane care nu detine permis de conducere. De retinut este si faptul cã tânãrului cascador îi va fi foarte greu sã scape cu o pedeapsã usoarã, adicã muncã în folosul comunitãtii. Probabil cã procurorii vor cere o pedeapsã cu executare având în vedere concurenta celor douã infractiuni, conducerea sub influenta bãuturilor alcoolice, dar si conducerea unui autovehicul de drumuri publice fãrã permis. Imediat dupã accident, Vremea Nouã a publicat imaginile suprinse de camere de supraveghere amplasate în zonã si se vede clar inconstienta acestui individ si numai ora la care s-a petrecut evenimentul a fãcut cã totul sã se termine fãrã nicio victimã. Acest lucru ar trebui sã dea de gândit judecãtorilor. Este la a doua faptã, iar acesta, ca pseudo-sofer, a dat dovadã cã este un tip incorigibil. Se vede pe clar pe filmare cum acesta a scãpat controlul volanului la intrarea în sensul giratoriu si nu are nicio reactie, lãsând masina sã zburde pânã s-a izbit în copac, fãrã sã încerce sã o controleze într-un fel. De asemenea, se mai observã pe filmare si faptul cã masina s-a dezechilibrat dupã un mic viraj, semn cã era « anesteziat » de la alcoolul consumat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.