spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Beizadeaua grefierei de la Judecătoria Bârlad, 14 ani de închisoare!

- Advertisement -

PEDEAPSĂ… Judecătorii vasluieni l-au condamnat pe 9 septembrie, pe fiul unei grefiere de la Judecătoria Bârlad, după ce acesta a fost implicat într-un scandal în trafic, când a scos pistolul și a tras asupra unui bârlădean. Ștefan Eduard Ciocoiu a fost condamnat la o pedeapsă de 14 ani de pușcărie pentru tentativă de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Conform anchetatorilor, pe 29 noiembrie 2019, Eduard Ciocoiu a fost protagonistul unui incident destul de grav. Oamenii legii au susținut și au probat, că individul a tras 3 gloanțe în autoturismul în care se afla un membru al clanului Modoranu, din Bârlad. Fiul grefierei a fost obligat de magistrați să achite și despăgubiri în valoare de  25.000 de lei. Sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul lui Ștefan Eduard Ciocoiu a început pe data de 13 martie 2020. Atunci, procurorii au decis trimiterea în judecată a lui Ștefan Eduard Ciocoiu, sub acuzațiile de tentativă de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Conform anchetatorilor, pe 29 noiembrie 2019, Ciocoiu a fost protagonistul unui incident destul de grav. Ciocoiu a ajuns în atentia politistilor după ce, pe 29 noiembrie, în intersectia din zona Confectii din Bârlad, un bărbat în vârstă de 27 de ani, Eduard Filip Modoranu, a sunat la 112 și a sesizat că mașina în care se afla a fost atacată si din alt autoturism s-au tras trei focuri de armă asupra lui. La fata locului, politistii au găsit mașina cu urme clare de gloanțe, au găsit și un cartuș provenind de la un glonț letal de 9 mm, însă mașina din care s-a tras nu se afla la fața locului. În urma audierilor, Eduard Filip l-a indicat drept atacator pe Eduard Stefan Ciocoiu, fiul unei grefiere din cadrul Judecătoriei Bârlad. Încă din seara de 29 noiembrie, politistii au mers să-l caute pe atacator, însă acesta nu era acasă, familia precizând că este plecat. Au avut loc perchezitii domiciliare la domiciliul lui Eduard Ciocoiu, a părintilor săi si a unor rude, însă pistolul cu care s-a tras nu a fost de găsit. Părintii lui Eduard Stefan Ciocoiu au sustinut atunci cu tărie că fiul lor este nevinovat, acuzând ziariștii că scriu prostii. De altfel, bunica lui Eduard Ciocoiu a atacat o ziaristă, fiind aproape să o ia la bătaie. Aceasta a fost potolită cu greu de ginerele său, tatăl celui acuzat că a tras cu pistolul.

Sfidător până la capăt! Ciocoiu a fugit de polițiști, dar dădea interviuri la un post TV!

Reamintim că polițiștii din Vaslui au fost practic umiliți de Eduard Ciocoiu, suspect  în cazul atacului  mafiot petrecut la Bârlad  în seara de  29 noiembrie. Acesta  a fugit și era căutat  de  patru zile de  oamenii  legii, fiind  de negăsit. Numai  că, râzând  de căutători, fiul grefierei de la Judecătoria  Bârlad a dat interviuri pentru un site de știri! și, mai mult, i-a atacat  pe anchetatori,  precizând că nu se predă de frica celor care îl vor ancheta. Mai mult, acesta a trimis o „săgeată” către cei care, zice  el, îi fabrică un dosar:  „Fac  un apel către cei care fac aceste jocuri murdare și vor să-mi  însceneze  aceste fapte  pe care nu le-am comis, pentru că în acest sens voi face mai multe dezvăluiri”, a spus  suspectul pistolar. Surse neoficiale ne-au spus că Eduard Ciocoiu a spus că vrea să facă un denunț la DIICOT București, cu privire la cei care, spune el, i-au înscenat atacul mafiot de care este acuzat. Denunțul însă nu a mai fost făcut. Judecătorii Tribunalului Vaslui l-au condamnat la cea mai grea pedeapsă, 14 ani de închisoare. Sentința poate fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Iași.

Cotidianul Vremea Nouă v-a prezentat  în exclusivitate, pe 29 noiembrie 2019, povestea incidentului haiducesc din acea seară, când s-a tras cu un pistol cu gloanțe de 9 mm într-o mașină în care se aflau doi bârlădeni.

CITIȚI AICI: Reglări de conturi și focuri de armă în lumea traficanților de droguri din Bârlad. Fiul unui grefier de la Judecătoria Bârlad a tras cu pistolul în plină stradă

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.