spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Beizadeaua Sorinei Plăcintă, reţinută pentru tentativă de omor

- Advertisement -

Beizadeaua senatoarei second-hand Sorina Plăcintă, Andrei Răzvan Plăcintă, a fost reţinută pentru 24 de ore de către procurorii din cadrul Parchetului Bucureşti fiind acuzată de tentativă de omor, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri. Beizadeaua a lovit cu maşina intenţionat un bărbat care a încercat să aplaneze un conflict izbucnit între el şi prietena lui, Iulia Delia Harabulă. Fiul senatoarei mai este acuzat că şi-a bătut prietena, că a avariat două maşini în timp ce conducea autotu-rismul înmatriculat pe numele Sorinei Plăcintă dar şi de fugă de la locul faptei. Incidentul a avut loc, luni seară, în jurul orei 21.30, pe strada Berzei din Bucureşti, în faţa unui magazin ce comercializează produse etnobotanice. Andrei Răzvan Plăcintă a intrat în vizorul presei în 2008 după ce s-a aflat că este slujitor al „Primei Biserici Ateiste“ (First Church of Atheism), iar în vara acestui an a postat pe Facebook o poză în care urina pe o troiţă creştină. Culmea, senatorul se foloseşte de influenţa politică pentru a-şi scoate fiul basma curată. Deşi este vorba de un eveniment din viaţa personală, senatorul a emis un comunicat de presă cu antetul PDL pentru a face precizări în acest caz.

În timp ce pedelista Sorina Plăcintă a ajuns de pe locul doi în Parlament cu pomeni electorale făcute la uşile bisericilor, purtând basma pe cap, haine cernite şi privire pioasă, şi se laudă că este ctitorul unei biserici din Focşani, fiul Andrei Răzvan urinează pe o troiţă maramureşeană, simbol al credinţei creştin ortodoxe. Beizadeaua este preot în biserica lui Scaraoţchi, practică sărutul gay şi, mai nou, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tâlhărie, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Sunt doar câteva exemple care arată „respectul“ Sorinei Plăcintă şi a familiei sale faţă de Biserică, de valorile creştine şi semeni. S-ar părea că multitudinea de incidente ar fi stat şi la baza deciziei suedezului Stefan Sobota de a divorţa de senatoarea second-hand. Probabil că suedezul se săturase să fie asociat cu o persoană implicată în tot felul de scandaluri pe perioada cât a fost ministrul Tineretului şi Sportului. De notorietate sunt celebrele patinoare din scânduri şi plastic care costau cinci miliarde de lei vechi fiecare. Suma este exorbitantă pentru câteva scânduri mai ales că patinoarele sunt nefuncţionale iar costurile pentru un patinoar adevărat, cu suprafaţă de gheaţă sunt mai mici.

Magistraţii îl judecă pe huligan

Fiul senatoarei second-hand PDL Sorina Plăcintă a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti fiind acuzat de tentativă de omor. În cursul zilei de astăzi, Andrei Răzvan ar putea ajunge în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Beizadeaua este acuzată de tentativă de omor după un incident pe care l-a avut, luni seara, cu iubita sa, în ajutorul căreia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiind lovit de maşina lui Răzvan Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând foc de avertisment cu o armă deţinută legal. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti îl mai cercetează pe Răzvan Andrei Plăcintă, în vârstă de 20 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea li-niştii publice.
Din primele informaţii, rezultă că, luni, în jurul orei 21.30, Răzvan Andrei Plăcintă s-a întâlnit cu prietena sa, Iulia Delia Hara-bulă, pe strada Berzei, cei doi venind fiecare cu maşina personală. După ce a fost lovită, tânăra a vrut să părăsească locul, urcându-se la volanul unui Volkswagen, însă Andrei Plăcintă a blocat-o cu maşina sa, un Renault Laguna, au declarat surse judiciare. Maşina are numerele de înmatriculare VN-05-PRF, pentru a se confunda cu maşinile Prefecturii şi a nu fi oprit de Poliţie.
Când a văzut că tânăra s-a urcat în maşină, Andrei Plăcintă a sărit pe autovehicul, spărgând luneta şi oglinda. Apoi, tânărul a urcat în maşina sa, iar un bucureştean s-a pus în faţa autovehiculului în încercarea de a-l opri. Fiul senatorului PDL a trecut peste el, bărbatul rămânând blocat sub Renault.
Martorii incidentului au declarat pentru presa centrală că în momentul în care „un bărbat în vârstă a încercat să îi despartă Andrei Plăcintă s-a enervat, s-a suit la volan şi a început să facă piruete cu maşina pe aici, să se învârtă cu maşina şi a dat peste om. A încercat să îl calce de câteva ori, omul s-a ferit, s-a împie-dicat de şina de tramvai şi s-a urcat cu maşina peste el“.

Huliganul Plăcintă a fugit de frica focurilor de armă

Un alt martor la incident, când a văzut că lucrurile degenerează, a tras cu puşca cu aer comprimat, pe care o deţine legal, pentru a-l speria pe tânăr. Răzvan Andrei Plăcintă a fugit de la locul scandalului, între timp fiind apelată Poliţia Rutieră, care a apreciat că nu este de competenţa sa, astfel că au fost chemaţi poliţiştii judiciarişti. Renaultul a fost răsturnat pentru a-l scoate de sub maşină pe bucureşteanul blocat. Bărbatul s-a ales cu un picior rupt şi a fost operat în noaptea de luni spre marţi. Martorii spun că agresorul consumase produse etnobotanice. De altfel incidentul s-a petrecut în faţa unui magazin care vinde astfel de marfă. Maşina pe care o conducea Andrei Răzvan Plăcintă, un Renault Laguna, îi aparţine şi este înmatriculată pe numele senatoarei Sorina Plăcintă.  Tânărul a fugit de la locul faptei iar după aceea a ajuns la spital. Iulia Delia Harabulă este fiica directorului economic al CAS Vrancea, Marta Harabulă şi a ma-nagerului economic al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Corneliu Harabulă. Reporterii “Monitorul de Vrancea” au contactat-o pe Marta Harabulă, mama tinerei, care nu a vrut să dea declaraţii spunând că este o prietenă. Probabil că banii doamnei Plăcintă au fost mai eficienţi în acest caz, din dorinţa de a acoperi faptele beizadelei pedeliste.

Fiul senatoarei, cercetat pentru mai multe infracţiuni

Poliţia a înregistrat cazul, luând număr unic de la Parchetul Tribunalului Bucureşti. „Cercetările în acest caz sunt continuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În funcţie de rezultatele cercetărilor se vor dispune şi măsurile legale“, a declarat procurorul Bogdan Staicu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În scandal, telefonul tinerei a dispărut, astfel că Răzvan Andrei Plăcintă este pus sub acuzare şi pentru tâlhărie.

Slujitor al „Primei Biserici Ateiste“ (First Church of Atheism)

Nu este prima dată când fiul senatoarei second-hand Sorina Plăcintă este implicat într-un scandal. Primul scandal mediatic în care a fost implicat Andrei Răzvan Plăcintă a fost  în 2008 după ce s-a aflat că este slujitor al „Primei Biserici Ateiste“ (First Church of Atheism). O asemenea organizaţie, spun preoţii, este o erezie, ia în batjocură învăţătura bi-sericească, fiind similară aşa-zisei biserici sataniste. Andrei Răzvan Plăcintă a obţinut, pe internet, titlul de „pastor“ al „Primei Biserici Ateiste“ şi oficiază slujbe ateiste, luând astfel în râs religia creştină. „Prima Biserică Ateistă“ este, de fapt, o organizaţie laică, dar foloseşte termeni religioşi. Membrii acestei aşa-zise bi-serici pot deveni „pastori“, „reverenzi“, care sunt „hiroto-nisiţi“ pe internet. Ei jură să elibereze lumea de credinţa religioasă şi „oficiază“ ceremonii ateiste la nunţi şi înmormântări. Membrii „bisericii“ ateiste neagă existenţa lui Dumnezeu, dar folosesc toată terminologia creştină.

A urinat pe o troiţă şi s-a mândrit pe Facebook

Anul trecut, Andrei Răzvan Plăcintă a postat pe internet fotografii în care apărea sărutându-se cu un alt bărbat. Iar anul acesta, beizadeaua se-natoarei second-hand şi-a postat o poză pe contul de Facebook în care apare urinând pe o troiţă maramureşeană. Mândru de fapta sa, Plăcintă a adăugat un comentariu: „Asta fac eu cu Dumnezeu!“, afirmaţie apreciată şi lăudată de prietenii de suflet ai lui Răzvan Plăcintă.
Potrivit unor surse judiciare, fapta comisă de fiul senatoarei  nu este doar imorală, ci şi ilegală. „Conform legii, profanarea prin orice mijloace a unui mormânt, a unui monument sau a unei urne funerare se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani. Iar aici este cazul unui monument“, au precizat sursele judiciare.

Senatoarea Plăcintă ar trebui să-şi dea demisia

În urma unui incident mai puţin grav decât acesta, fostul subprefect Manole Merchea şi-a dat demisia din funcţie. Vă reamintim că în anul 2005, băiatul fostului subprefect Manole Merchea a plecat la plimbare cu maşina Prefecturii cu care a intrat în gardul Stadionului Tineretului. Maşina a fost distrusă în totalitate şi Manole Merchea a fost obligat să cumpere o maşină nouă Instituţiei Prefectului, după care şi-a dat demisia de onoare din funcţia publică deţinută. Ar trebui ca senatoarea second-hand Sorina Plăcintă să îi urmeze exemplul şi să-şi dea demisia din Senat în care a ajuns de pe locul doi în urma redistribuirii. Îi reamintim Sorinei Plăcintă că în Colegiul 1 pentru Senat, ea a fost votată de doar 25.036 persoane – 36,04 la sută, iar contracandidatul său, social-democratul Gică Duţă, de 30.774 persoane, respectiv 44,30 la sută.

monitorulvn.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.