1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

„Belelele” din Lălești, condamnate de Curtea de Apel Iași!

- Advertisement -
SENTINȚĂ… Cei trei frați din Lălești care au bătut un consătean au fost condamnați de Curtea de Apel. Toți trei au primit închisoare cu suspendare!

PEDEAPSĂ… Un bărbat de 46 de ani, din satul Lălești, comuna Puiești, a stat mai bine de o lună și jumătate în spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, după o ceartă cu un vecin pe care a reușit să-l scoată din minți. Agresorul, Cătălin S., care era însoțit de încă doi frați, i-a tras un pumn victimei care s-a dezechilibrat și a căzut peste un cap-tractor aflat în fața porții. În plus, ceilalți doi indivizi au lovit și ei persoana vătămată cu picioarele. Cei trei bătăuși cunoscuți în sat și sub numele de „Belele”, au fost arestați preventiv, iar într-un final judecați la Bârlad și pedepsiți cu câte un an și șase luni de închisoare cu suspendare. Dar acum câteva zile, magistrații de la Curtea de Apel Iași au dat sentința la apelul făcut de victimă, pe care l-au respins și astfel decizia dată de instanța locală a rămas definitivă.

Polițiștii și procurorul de caz din Bârlad au precizat faptul că, la data de 14 februarie a.c., chiar de Valentine’s Day, în jurul orelor 19:30, în timp ce se afla pe drumul public din sat, inculpatul a lovit-o cu pumnul, în zona feței, pe persoana vătămată. Cătălin S. și frații lui au lovit victima, pe bărbatul de 46 de ani, în mod repetat, cu picioarele, în diferite zone ale corpului și i-au cauzat leziuni traumatice care au necesitat un număr de 45-50 de zile de îngrijiri medicale, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

„În data de 14.02.2022, în jurul orelor 19:30, în timp ce se deplasau pe drumul public din comuna Puiești, inculpații au observat-o pe persoana vătămată în momentul în care ieșea din curtea locuinței. Pe fondul unui conflict mai vechi, inculpatul s-a îndreptat către persoana vătămată. În urma unor discuții contradictorii, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feței. În urma loviturii primite, persoana vătămată a căzut peste un cap-tractor aflat în fața porții de acces în curtea persoanei vătămate, după care a căzut la nivelul solului. Persoana vătămată s-a ridicat, moment în care inculpatul s-a apropiat din spate și i-a aplicat în zona feței un pumn. În urma loviturii primite, persoana vătămată a căzut la nivelul solului, în stare de inconștiență. În continuare, cei trei inculpați au început să o lovească pe persoana vătămată, în mod repetat, cu picioarele, în diferite zone ale corpului”, menționau anchetatorii în rechizitoriu.

Agresiunea fizică asupra victimei a fost oprită de o femeie care a început să țipe, solicitându-le bărbaților să înceteze. Raportul de expertiză medico-legală a scos în evidență că persoana vătămată a suferit leziuni traumatice, precum fracturi corp vertebrat cervical C5, fără deplasare și fără tasare, fracturi duble de mandibulă, cu deplasare, subcondiliană stângă și laterală dreapta. Loviturile au necesitat 50 de zile de spitalizare a victimei.

CITIȚI ȘI: https://www.vremeanoua.ro/scandal-de-pomina-la-puiesti-trei-frati-arestati-preventiv-dupa-ce-au-bagat-un-barbat-in-spital/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.