23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Bella Hadid, declarații sincere despre operațiile sale estetice

Bella Hadid regretă operația de rinoplastie pe care a făcut-o când avea doar 14 ani.

După ce a fost dur criticată pentru aspectul său fizic, mulți acuzând-o că a abuzat de operațiile estetice, Bella Hadid recunoaște că în urmă cu mulți ani a apelat la ajutorul unui medic estetician. Într-un interviu acordat revistei Vogue, modelul a mărturisit că la vârsta de 14 ani a suferit o operație de rinoplastie, pe care acum însă, o regretă.
„Aș fi vrut să îmi fi păstrat nasul strămoșilor mei. Cred că mi-ar fi stat bine”, a spus Bella.
Modelul a ținut să precizeze că aceasta este singura intervenție pe care și-a făcut-o la nivelul feței, negând zvonurile conform cărora ar fi apelat la botox sau la fillere.
„Oamenii cred că mi-am schimbat toată fața din cauza unei poze cu mine din perioada adolescenței în care eram plinuță. Sunt convinsă că nici tu nu arăți acum așa cum arătai la 13 ani, nu? Nu am folosit niciodată fillere. Să lămurim odată pentru totdeauna asta. Nu am nicio problemă cu ele, dar nu sunt pentru mine. Am suferit de sindromul impostorului, care mă făcea să cred că nu merit nimic din tot ceea ce am. Oamenii mereu au ceva de spus. Întotdeauna am fost neînțeleasă de industria în care lucrez și de oamenii din jurul meu”, a mai spus ea…https://www.elle.ro/people/bella-hadid-declaratii-sincere-despre-operatiile-sale-estetice-830945
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here