32 C
Vaslui
29-iun.-2022

Benone Sinulescu, înmormântat cu onoruri militare la Arad. Sicriul cu trupul artistului, întâmpinat cu aplauze

Benone Sinulescu a fost înmormântat duminică la Cimitirul Eternitatea din Arad. Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum pe regretatul cântăreţ de muzică populară.

Înmormântarea lui Benone Sinulescu a avut loc astăzi la Arad. Îndoliaţi, zeci de oameni au aplaudat în momentul în care sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului a fost scos din Teatru.

Trupul fără viață al lui Nea Beni a fost depus la o casă mortuară. Duminică la ora 8.00, cortegiul funerar a plecat spre Filarmonica din Arad, unde toți cei care l-au îndrăgit îi vor putea aduce un ultim omagiu.

Ulterior, trupul artistului a fost scos în piața ,,Avram Iancu” din spatele Teatrului, unde cei care doresc pot participa la funeralii.

Artistul își va dormi somnul de veci la cimitirul Eternitatea, unde a ajuns după orele prânzului. Soția artistului a precizat că Benone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare pentru că a primit cea mai înaltă distincție din partea fostului președinte Ion Iliescu, în urmă cu mulți ani. …https://www.romaniatv.net/inmormantarea-lui-benone-sinulescu-la-arad-cu-onoruri-militare_5995238.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here