spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

Benzina și motorina se scumpesc de la 1 ianuarie, dar o creștere și mai mare a prețurilor vine peste șase luni

- Advertisement -

Noul an vine cu scumpiri la pompă. Benzina și motorina se scumpesc de la 1 ianuarie. Accize mai mari pentru carburanți sunt prevăzute în ordonanța trenuleț, așa că vom plăti mai mult pentru fiecare plin. În plus, o nouă tranșă de scumpiri ne așteaptă și de la 1 iulie 2024. De la 1 ianuarie, prețul unui litru de benzină va crește cu 29 de bani, în timp ce prețul unui litru de motorină va crește cu 26 de bani. Astfel, un plin de 50 de litri de benzină se va scumpi cu aproape 15 lei, în timp ce un plin de motorină se va scumpi cu aproximativ 13 lei.

Aceste scumpiri reprezintă doar efectul direct al creșterii accizelor la carburanți. Totodată, de la Totodată, de la 1 iulie va urma o altă creștere a prețului carburanților. Benzina se va scumpi cu 43 de bani pe litru, în timp ce motorina se va scumpi cu 39 de bani pe litru. Aceste scumpiri vor crește prețul unui plin de benzină cu peste 21 de lei, iar pe cel al unui plin de motorină cu aproape 20 de lei.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/economie/benzina-si-motorina-se-scumpesc-de-la-1-ianuarie-dar-o-crestere-si-mai-mare-a-preturilor-vine-peste-sase-luni-2630283

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.