Berea este recomandată pe timpul verii: „Poate fi o opţiune de hidratare, fiind compusă din ingrediente 100% naturale”

Berea este benefică organismului în sezonul estival. Pe timpul verii, când temperaturile sunt extrem de ridicate, cu cât timp petrecem mai mult sub razele soarelui, cu atât mai grave pot fi efectele asupra organismului nostru.

Este indicat ca timpul petrecut în aer liber să fie limitat, în special la orele prânzului, când soarele este foarte puternic. În plus, hidratarea și o alimentație bogată în vitamine și minerale, sunt esențiale, iar aici berea poate juca un rol major.

„Pentru a ne putea bucura din plin de nutrienții alimentelor pe care le consumăm, este indicat să alegem produse proaspete, de sezon. Cu cât alimentele pe care le alegem sunt cultivate mai aproape de locul în care trăim, cu atât mai puțin timp îl vor petrece pe o barcă, într-un avion sau camion, ceea ce înseamnă un timp mai redus înainte ca alimentele să își piardă proprietățile. Acest lucru este valabil mai ales în cazul vitaminei C, care se pierde rapid după ce produsul a fost cules.

Berea fără alcool este făcută doar din ingrediente naturale şi are doar 100 de kcal per sticlă de 500 ml

Alimentația reprezintă combustibilul pentru organismul nostru, așadar este important să ne construim o dietă bazată pe produse ce aparțin tuturor categoriilor de nutrienți, fibre, proteine, vitamine, minerale, dar și glucide și lipide consumate cu moderație. Pe de altă parte, hidratarea este extrem de importantă, în special vara. Pe lângă apă sau ceaiuri neîndulcite, berea fără alcool poate fi o opțiune de hidratare, fiind compusă din ingrediente 100% naturale. În plus, un pahar cu bere fără alcool de 250 ml conține doar 50 kcal”, spune dr. Corina Zugravu, președintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, potrivit Mediafax, citat de DC News. …https://www.romaniatv.net/berea-este-recomandata-pe-timpul-verii-poate-fi-o-optiune-de-hidratare-fiind-compusa-din-ingrediente-100-naturale_5656958.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ