-3.2 C
Vaslui
07-feb.-2023

Beția, motivul incredibil care i-a întunecat mințile bătrânului care și-a ucis soția și fiul!

- Advertisement -
ȘI-A PIERDUT MINȚILE… Bărbatul și-a găsit la prima oră, soția și fiul răpuși de băutură, dormind în aceeași cameră. Asta l-a scos din minți pe bătrân, care a pus mâna pe o secure și i-a omorât pe amândoi.

ȘOCANT!… Ies la iveală detalii incredibile în cazul dublei crime de la Albești. Potrivit surselor judiciare, Constantin Chirilă a decis să își omoare soția și fiul din cauză că ambii aveau patima băuturii. Bărbatul s-a certat, sâmbătă seara, cu cei doi din cauza consumului de alcool, iar duminică dimineața cei doi au luat-o de la capăt. Mama și fiul ar fi băut cot la cot duminică, încă de dimineață, apoi au adormit. Bărbatul i-a găsit pe ambii în stare avansată de ebrietate, dormind în aceeași cameră. Asta l-a scos din minți pe bătrân, care a pus mâna pe o secure și i-a omorât pe amândoi. După comiterea crimelor, acesta a mai stat o jumătate de oră cu cadavrele în casă, apoi s-a urcat în mașină, cu gândul să se sinucidă într-un accident rutier. Pe raza localității Costești, bărbatul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu autoturismul pe câmp, însă a suferit doar răni minore, care nu i-au pus viața în pericol. În fața anchetatorilor, acesta și-a recunoscut fapta, dând dovadă de luciditate și discernământ, motiv pentru care anchetatorii nu au mai cerut examinarea psihiatrică. Procurorii l-au prezentat luni în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea lui pe o perioadă de 30 de zile. Pedeapsa pentru o asemenea crimă este de cel puțin 15 ani, însă având în vedere vârsta înaintată a bărbatului, este posibil ca judecătorii să fie mai indulgenți.

Ziarul Vremea Nouă vă prezintă, azi, în exclusivitate, motivele care l-au determinat pe Constantin Chirilă, bărbatul în vârstă de 79 de ani din Corni-Albești, să-și ucidă soția și fiul. Potrivit surselor noastre, Constatin și Elena Chirilă au avut primul șoc în urmă cu mai mulți ani, când au văzut că de fiul lor, Adinel, nu se alege nimic. Băiatul o luase pe calea băuturii, iar de fiecare dacă când își pierdea mințile, își amenința părinții că îi va înjunghia. Văzând ce depravat a ajuns fiul ei, Elena Chirilă ar fi suferit o depresie, care ar fi dus la o dependență acută de alcool. Sătul să tot aibă grijă de băiat, Constantin Chirilă trebuia să se îngrijească acum și de soție, care aproape în fiecare zi consuma cantități mari de băuturi alcoolice. În urmă cu două săptămâni, bătrânul s-ar fi internat în spital, infectat cu COVID-19. Rămași fără cel care mai punea stop la băutură, Adinel și mama sa au luat-o și mai tare pe calea alcoolului, lucru constatat de Costică Chirilă în momentul când s-a întors acasă. Acesta le-a atras atenția celor doi, de mai multe ori, să o lase mai moale cu alcoolul, iar ultima discuție mai aprinsă ar fi avut loc sâmbătă seara, când Adinel și Elena Chirilă erau în stare avansată de ebrietate. Duminică, la primele ore ale dimineții, cei doi au început din nou să bea, până când au căzut din picioare. Asta se întâmpla în jurul orei 9:30, când Costică Chirilă a intrat în casă și i-a găsit pe cei doi răpuși de băutură, dormind în aceeași cameră. Acela a fost momentul când bărbatul și-a ieșit din minți, a pus mâna pe o secure și și-a omorât soția și fiul. Pentru el, chinul de a avea grijă de băiatul alcoolic era prea mare, iar faptul că acum și soția o luase pe aceeași cale fără întoarcere a fost de nesuportat. După ce a comis crimele, bărbatul a mai stat o jumătate de oră în casă, uitându-se la cadavre și gândindu-se cum să procedeze în continuare. I-a încolțit în minte ideea de a se sinucide, iar primul lucru pe care l-a făcut când a ieșit în curte a fost să se urce în mașină, cu scopul de a produce un accident rutier și astfel să-și curme viața. Planurile nu i-au ieșit așa cum a vrut pentru că în urma evenimentului rutier produs pe raza localității Costești, bătrânul a suferit răni minore, care nu i-au pus viața în pericol. Cu conștiința încărcată, acesta le-a mărturisit cadrelor medicale de la SAJ Vaslui că tocmai își omorâse fiul și soția, faptă confirmată ulterior de polițiști. Reținut de oamenii legii, Constantin Chirilă a recunoscut și în fața anchetatorilor dubla crimă, declarațiile sale descriind în detaliu oribila faptă. Criminalul a fost prezentat luni în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care a decis arestarea lui pentru 30 de zile. Acum, pe Constatin Chirilă îl așteaptă cel puțin 15 ani de închisoare, însă nu este exclus ca judecătorii să-i scurteze pedeapsa, dată fiind vârsta lui destul de înaintată.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.