spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Betie cruntã cu tuicã de cazan, la scoalã!

- Advertisement -

TERIBILISM…O elevã de la “Ion Mincu” a venit cu un litru de tuicã la scoalã, s-a cinstit bine în pauzã, dar la ore i s-a fãcut rãu. Adolescenta, beatã mangã, a fost luatã cu ambulanta si transportatã la spital.

INCONSTIENTÃ…O elevã de clasa a X-a, de la Liceul “Ion Mincu”, s-a dat în stambã la scoalã. Gabriela G., de 16 ani, din comuna Stefan cel Mare, a venit la cursuri cu o sticlã de un litru cu tuicã de cazan. Se pare cã pânã sã ajungã la liceu, fata s-a mai înfruptat din sticlã. Într-o pauzã însã, aceasta împreunã cu alte colege au mers în spatele sãlii de sport si eleva s-a cinstit binisor din licoarea lui Bachus. Gabriela a mers apoi linistitã la ore. La un moment dat i s-a rupt filmul. Tãria si-a fãcut efectul, iar adolescenta pur si simplu a întepenit în bancã. Aceasta a rãmas efectiv împietritã, fãrã sã mai aibã nicio reactie. Colegii de clasã s-au alertat si au sunat imediat la ambulantã. Eleva a fost transportatã în stare de ebrietate la Spitalul de Urgentã Vaslui. Conducerea Liceului “Ion Mincu” a demarat o anchetã. Familia fetei a fost chematã la scoalã si a avut o discutie si cu politistii de proximitate din zonã. Cel mai probabil, dupã betia cruntã, fata se va alege cu nota scãzutã la purtare.

Teribilismul elevilor a început, de ceva vreme, sã nu mai surprindã aproape pe nimeni. Una dintre exagerãrile vârstei este acum consumul de alcool în rândul tinerilor, dus, câteodatã, la extrem. Un astfel de caz s-a întâmplat la Liceul “Ion Mincu” unde, Gabriela, o elevã de 16 ani din comuna Stefan cel Mare, a avut nevoie de interventia unei ambulante, dupã ce a consumat bãuturi alcoolice peste puterile ei. Mai mult, gurile rele povestesc cã fata ar fi bãut aproximativ un litru de tuicã de cazan cu care ar fi venit de acasã. Înscrisã în clasa a X-a, profilul Alimentatie publicã, Gabriela ar fi venit luni la practicã, dupã-amiazã. Înainte de a ajunge în curtea liceului, fata ar fi bãut putin. Nu i-a ajuns asa cã, într-o pauzã, s-a furisat în spatele sãlii de sport a liceului, împreunã cu câteva colege, si a continuat sã bea. Efectul alcoolului s-a vãzut ceva mai târziu, în timpul orei de practicã. Tinerei i s-a fãcut rãu. Colegele ei spuneau cã pur si simplu întepenise în bancã si nu mai reactiona deloc. Speriate, au sunat ambulanta. Gabriela a fost preluatã de medici si transportatã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. A stat sub supravegherea medicilor aproximativ trei ore, pânã a venit bunica fetei si a luat-o acasã.

Povestea a ajuns si la urechile conducerii liceului

ANCHETÃ…Despre aventura bahicã a elevei din comuna Stefan cel Mare au auzit si cadrele didactice din conducerea Liceului “Ion Mincu”. Ieri, a fost convocatã o sedintã extinsã, la care a participat mama fetei, bunica, diriginta, dar si un politist de proximitate. “Stim cã, dupã ce a intrat la practicã, a bãut în spatele sãlii de sport, apoi i s-a fãcut rãu, în timpul orelor, si a fost solicitatã ambulanta. Am avut o sedintã în care am pus în discutie ceea ce a fãcut eleva si s-a discutat despre eventuale mãsuri de protectie, dar si despre sanctiuni”, a declarat purtãtorul de cuvânt al unitãtii de învãtãmânt.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.